Kulcsszó keresés /


Miben menjünk sakkolimpiára?

  • 2013. március 25.

Őrjítő lázban égsz, vajon ki nyeri a következő sakkolimpiát és még azt sem tudtad eldönteni, mit vennél magadra eme jeles eseményre? Ne légy oly nagyon halálra rémülve, összeállításunkban elhoztuk neked a legpompásabb mértani mintákat az idei szezon későn érkező tavaszára.

olvass tovább

Lépj félre Louis-val a Hiltonban

  • 2013. március 12.

Fülledt párizsi romantika, csipkés selyemkombiné és nerc. Egy feledhetetlen légyott elengedhetetlen kellékei a szerelem városában, a legendás monogram halovány sziluettjével a dobbanó szívünk felett.

olvass tovább

Az Oscar kék asszonya

  • 2013. február 28.

Reese Whiterspoon, akiről első körben ez a kifejezés jut eszünkbe: bájos kis teremtés. A vasárnap megrendezett, Oscar díjátadó gálán is erről adott tanúbizonyságot. Mustráljuk át töviről-hegyire, mit is viselt!

olvass tovább

A Coca-Cola három új ruhája

  • 2013. február 18.

Gaultier-t Marc Jacobs váltja. Ez persze nem azt jelenti, hogy Jean Paul átadja divatházában a stafétabotot, csupán a diétás kóla kreatív direktori címét passzolja tovább a Louis Vuitton vezető tervezőjének.

olvass tovább

Louis Vuitton a vásznon

  • 2012. július 09.

Nagy port kavart nemrégiben a Másnaposok II. részének Louis Vuitton jelenete, a világhírű táskaóriás ugyanis beperelte a gyártó Warnert.

olvass tovább