Kulcsszó keresés /


Csempéssz egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba a Labello neon színeivel!

  • 2016. október 23.

A Labello már több, mint 100 éve az ajakápolás legmegbízhatóbb szakértője Európa szerte és a világ számos más részében is. A shea vajjal és pantenollal gazdagított formula 12 órás hidratálást biztosít, védi az ajkakat a kiszáradástól és puhává, finoman csillogóvá varázsolja azokat, az Original Neon Edition limitált kiadású ajakápolókkal - szó szerint - új színt hoznak a mindennapjaidba!

olvass tovább

Egy botrány utóérzete - A Balmain for H&M ügy

A múlt héten a Balmain for H&M botránytól volt hangos a világsajtó. Karba tett kézzel szemlélve az eseményeket azon gondolkodtam, hogy mennyire zseniális húzás volt ez az egyik legnagyobb fast fashion termékeket gyártó cégtől. És egyúttal a Balmaintól is, hiszen, most tényleg mindenhol megismerték a nevét. Az emberek viselkedésére egyértelműek a válaszok, és hogy ciki lesz-e viselni a limitált kiadású kollekció darabjait? Az is kiderül.

olvass tovább

NEW LEVEL EMPIRE NAGYKONCERT

  • 2015. március 11.

DJ Newl, Krash, Shizuka és Zola exkluzív, limitált férőhelyes klubkoncertre készül a Tesla színpadán. A péntek 13-a tehát mindenkinek szerencsés lehet, aki még elővételben hozzájut a jegyekhez.

olvass tovább

Kóla színű nyári lakkok

  • 2014. június 17.

Június elejétől kapható a világ legismertebb üdítőital-márkája, a Coca-Cola inspirálta OPI körömlakk-kollekció. A limitált kiadású Coca-Cola by OPI kilenc árnyalatát a Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő ihlette. Az új körömlakkok a legfrissebb nyári trendek jegyében mutatják be a Coca-Cola termékcsalád klasszikus és jellegzetes színeit.

olvass tovább

Itt a Proenza Schouler kollekció a Mac-től

  • 2014. április 29.

Végre elérhető a MAC Váci utcai üzletében a Proenza Schouler kollekció! Egyedi, limitált kiadású csomagolása már önmagában ellenállhatatlan a MAC rajongók számára, hát még a mesés tavaszi színek, amikkel ismét előrukkoltak. Ismerd meg te is a legújabb kollekció darabjait!

olvass tovább

Péntek esténk a divaté

  • 2014. március 25.

Március 28-án este nyitja meg online kapuit Magyarország első luxustermékeket áruló webáruháza, a Seraphstore, ami nemzetközi vizekre is evez, és kizárólag egyedi készítésű, limitált számban elérhető designer termékeket kínál.

olvass tovább

A hét designere: Studio Job

  • 2013. december 10.

A holland Design Academy -n Eindhovenben diplomázott Job Smeets és párja Nynke Tynagel közösen hozták létre a Studio Job alkotóműhelyt. Kezdetektől jellemző rájuk az expresszív, limitált szériák és darabok tervezése.

olvass tovább

Üdvözletünk Cukrosmuffinok!

  • 2013. április 28.

A Mac édes csókjait küldi nektek, legújabb limitált darabszámra gyártott kollekcióját ugyanis csupa cukros muffin és macaronruhába öltöztette a legnagyobb örömünkre.

olvass tovább

Bombasztikus színek!

  • 2013. február 24.

Az OPI és a sokszoros platinalemezes szupersztár, Mariah Carey bemutatja új, limitált kiadású, forradalmi kollekcióját, a “Liquid Sand™” körömlakkokat

olvass tovább