Kulcsszó keresés /


Kim Kardashian fenékevolúciója

  • 2014. október 23.

Kövessük végig a világ leghíresebb hátsó felének, és a hozzá tartozó ikonnak majdnem tíz évét. Egyeseknek az arca nincs ilyen pontosan dokumentálva, mint ez a fenék, amiről azt pletykálják, hogy egy remek sebész munkájának eredménye.

olvass tovább

Kendall és Kylie Jenner, a legstílusosabb testvérpár

  • 2014. szeptember 10.

Úgy tűnik, hogy a Kardashian lányoknak riválisaik akadtak, méghozzá saját féltestvéreik személyében. Utcai és vörös szőnyeges szettjeik egyaránt kifogástalanok, ha így haladnak, akkor hamarosan a legstílusosabb testvérpár címet is bezsebelhetik. Az alábbi street style fotóknál nem is kell több bizonyíték.

olvass tovább

Stílusiskola Kim Kardashian módra

  • 2014. július 02.

Kétségkívül az örmény származású bombázó évek óta a bulvársajtó állandó főszereplője. Leginkább a fenekéről és Kanye Westről beszélünk, akivel pár hónapja megszületett első, közös gyerekük, nemrégiben pedig megtartották az évszázad esküvőjét Versailles-ban, és az álomszép Givenchy ruhát sem felejtjük el soha.

olvass tovább

Hétfői gif challenge 10/28

  • 2013. október 28.

Azt hiszem, az ember egy idő után megunja az online véleménynyilvánítást, ha az interneten lógás a munkaköri leírásában szerepel, és ilyenkor jönnek a gifek. Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek teljesen őszintén szíve joga úgy felöltözni, ahogy éppen puffan, de kezdjük vidáman a hetet!

olvass tovább

North West és a Paris Fashion Week esete

  • 2013. október 08.

Kevés olyan kisbaba van, akinél biztosak lehetünk benne, hogy a sárga köves út aranytömbökkel lesz kikövezve. Metaforikusan, de többnyire szó szerint is. Beyoncé – Jay-z Blue Ivy Cartere, és Swizz Beatz – Alicia Keys Egypt Deanje mellett a legfiatalabb trónörökös egyértelműen a Kanye West – Kim Kardashian páros North – avagy Nori – West nevű kislánya.

olvass tovább

Van megoldás a pikkelysömör ellen

  • 2013. május 30.

Britney Spears, Kim Kardashian vagy Leann Rimes is pikkelysömörös, mégsem szenved tőle. És ahogy ezek a gyönyörű nők képesek teljes és tünetmentes életet élni, úgy ez mindenki számára adott lehetőség. A biológiai terápia ingyenes és nem kell hozzá beutaló.

olvass tovább