Kulcsszó keresés /


10 fotó Tom Hiddleston-ról, amelyek után mostantól te is a gonosz karaktereknek fogsz szurkolni

A rossz fiúkat általában sokkal vonzóbbnak találjuk a jóknál, nincs ez másként a filmes karakterek esetében sem. Az egyik kedvenc képregény "gonoszunk" például Loki, akit ismét a csodás Tom Hiddleston fog alakítani a Bosszúállókban. Az angol színész lehengerlő kisugárzásával, és sármos megjelenésével nők millióit vette le a lábáról - nem véletlenül.

olvass tovább

5 film, amely főszereplőjét imádjuk, pedig a valóságban inkább menekülnénk előle

Valamiért a filmvásznon minden olyan csodásnak és romantikusnak tud tűnni, még azok a dolgok is, melyektől a valóságban normális esetben frászt kapunk. Bármennyire is érzelmekkel telinek és cukinak tűnhet egy filmben, ha valaki mindent megtesz szerelméért, sőt, már bizonyos határokat át is lép, a való életben cseppet sem ennyire kívánatos, ha valaki mániákusan követ minket, vagy ragaszkodik hozzánk.

olvass tovább

Top10: képek napjaink egyik legszexibb sorozatsztárjáról, Justin Hartley-ról

  • 2018. február 11.

A This Is Us (Rólunk szól) napjaink egyik legnépszerűbb sorozata - nem véletlenül-, hiszen a történetvezetés igazán izgalmas, a karakterek emberiek, a színészek pedig tökéletesen lettek kiválasztva szerepeikre. Az egyik legérdekesebb, elsőre felszínesnek tűnő, azonban összetett és igazán esendő karakter Keviné, akit a tehetséges és nagyon szexi Justin Hartley alakít. Mi teljesen odavagyunk érte, ezért most egy szuper galériát dobtunk össze róla!

olvass tovább

10 film, kissé különc főszereplőkkel

Nevezhetjük őket, különcöknek, csodabogaraknak, vagy egyszerűen csak furcsáknak, annyi biztos, hogy meglehetősen eltérnek az átlagtól. Ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagy jobbak lennének a többi embertől, egyszerűen csak valamiért kilógnak a sorból. Most olyan filmeket gyűjtöttünk össze, melyek szereplőire, különösen főszereplőire különösen igazak az előbb leírtak. Íme a lista, a legfurcsább karakterekről és filmekről!

olvass tovább

Top 10: A Hollywoodi filmek legvonzóbb rosszfiúi

  • 2018. január 14.

A való életben is gyakran megtörténik velünk, hogy megmagyarázhatatlan vonzalmat érzünk bizonyos "rosszfiúk" iránt. Hogy a megnyerő külső, a laza magabiztosság vagy egy gondosan kitervelt érintés teszi, nem tudom. Azt viszont igen, hogy a hasonló filmbéli karakterek legfőbb célja a női szívek megnyerése.

olvass tovább

Top10: a legstílusosabb sorozatkarakterek

  • 2017. szeptember 30.

Legyünk őszinték, és ismerjük be, hogy van egy jó pár sorozat, amit nem csak az izgalmas cselekmény és a zseniális karakterek, hanem a stílusos szereplők miatt is követünk. Ezek közül talán a legelső és legikonikusabb a Szex és New York, de természetesen nem feledkezhetünk meg a Gossip Girl-ről, és még megannyi másik sorozatról, melyben csodás outfitekben láthattuk a főhősöket. Most arról állítottunk össze egy listát, hogy mi kiket tartunk a legstílusosabb sorozat karaktereknek, akiknek bármikor szívesen viselnénk egy-két (vagy az összes) összeállítását.

olvass tovább

7 vígjáték, ami még idén a mozikba kerül, és már alig várjuk

A vígjátékok mindig jól jönnek, ha szeretnénk egy kicsit gondtalanul szórakozni. Vannak, akik a romantikus komédiákat, vannak, akik inkább a laza, a történetre nem sokat adó, sokkal inkább egyes karaktereket kifigurázó filmeket, és vannak, akik a viccesre sikeredett akciófilmeket kedvelik. Most összegyűjtöttük azokat, amik még idén fognak a mozikba kerülni, és megéri rájuk várni, mert felejthetetlen szórakozást ígérnek!

olvass tovább

10 sorozat, ha hidegrázásra vágysz

A hidegrázás nem feltétlenül abból következik, hogy patakokban folyik a vér a szereplőkből, vagy percenként ugrik elő egy ijesztő szörny a bokorból. Érdekesen bizarr karakterek, jól megválasztott zene, kiváló színészek, jó díszletek viszont el tudják érni, hogy ha éppen nem is bújunk egy párna mögé, miközben egy jelenet végét várjuk, de azért egészen biztosan a hideg futkos a hátunkon.

olvass tovább

Top10: a zseniális Ian McKellen legjobb filmjei

  • 2017. május 25.

Ian McKellen sokak egyik kedvenc színésze, hiszen zseniális alakításainak hála olyan ikonikus karaktereket köszönhetünk neki, mint Gandalf A Gyűrűk Urában, vagy Magneto az X-Men filmekben. A mai napon ünnepli 78. születésnapját, így a legjobb filmjeit gyűjtöttük össze!

olvass tovább