Kulcsszó keresés /


Chopard Happy Sport La Vie En Rose karórák

  • 2011. június 14.

A Chopard Happy Diamond Sport kollekciójának új, nyári darabja a Happy Sport La Vie En Rose nevű óracsoda. A híres, azonos nevű Edith Piaf dal ihlette ezeket a karórákat, melyek számlapját rózsa sziluett díszíti – gyémántokkal kiegészítve, vagy azok nélkül.

olvass tovább

Franck Muller az Andrássy úton

  • 2010. június 22.

Megérkezett az Andrássy útra az egyik leghíresebb luxuskaróra-márka, a Franck Muller. A nyitó ünnepségen Frank Muller is részt vett, aki a cég tulajdonosa és egyben a névadója.

olvass tovább

Tag Heuer Monaco LS Chronograph Calibre 12 karóra

  • 2009. augusztus 17.

A tervtől a megvalósításig – majdnem. Az utóbbi években mindig lázba hoztak a Baselworldben bemutatott Tag Heuer Monaco karórák tervei. Ám ahelyett, hogy azok közül akár egy is elkészült volna (néhány kivétellel), itt van a Monaco LS Chronograph Calibre 12 nevű modell, ami olyan, mint egy önmagában megvalósíthatatlan „megtervezett autó végleges formája”.

olvass tovább

Richard Mille RM 008-V2 Felipe Massa karóra

  • 2009. július 29.

Egy luxuskarórákat gyártó svájci vállalat fejet hajt Brazília és a Forma-1 előtt. Tulajdonképpen a Richard Mille márka teljes egészében az autóversenyzés példáját követi a termékek gépies kinézetével, bár szerintem a Forma-1-es versenyautókban nincs annyi arany, mint ezekben az órákban.

olvass tovább

Chanel J12 Intense Black

  • 2009. június 09.

A Chanel J12 Intense Black egy új karóra a Chanel J12 sportóra kollekciójában, mely ötvözi a J12 sportos megjelenését a Chanel hatalmas tapasztalatával.

olvass tovább

Itt az ideje, hogy önmaga legyen!

  • 2009. február 05.

Van egy termék, amely segít abban, hogy kitűnjön a tömegből és kiemelkedjen a szürke hétköznapokból: ez a design karóra. Az OOZOO márka sok éve az alkotói eredetiség és az egyedülálló tervezői fantázia szinonimája.

olvass tovább

Ferrari ihlette Rolex Daytona karóra

  • 2009. január 15.

Tavasszal már megjelent a kizárólag rendelésre gyártott Rolex Daytona óra, melyet a londoni székhelyű Bamford&Sons cég gyárt. Most a csúcsminőségi brit stílust egyik bástyájaként ismert cég előállt a klasszikus sportórák egy új változatával, mely vörös számlappal hódol a klasszikus Ferrari autóknak.

olvass tovább