Kulcsszó keresés /


Meztelen ruhák a vörös szőnyegen

  • 2014. június 18.

Kétség kívül az elmúlt hetek legnagyobb divatbotránya Rihanna nevéhez köthető. A barbadosi hercegnő ugyanis szinte meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen a CFDA (Council of Fashion Designers of America) gálán. Ruhája egy földig érő, ujjatlan, Swarovski kristályokkal kirakott haute couture csoda, melyhez fehér boát viselt. A “ruha” alá mindössze egy testszínű bugyit vett fel, így gyakorlatilag minden porcikája láthatóvá vált. A divattörténelemben nem ez az első eset, hogy valaki hiányos, vagy átlátszó öltözetben jelenik meg a nagyközönség előtt, de ilyen mesteri villantást nem láthatunk sokszor. Nyálazzuk át ez ügyben a divattörténelmet!

olvass tovább

Kedvenceink a couture weekről

  • 2014. január 24.

Összegyűjtöttük nektek egy szép nagy csokorba a haute couture hét legpompásabb ruháit. Valakit direkt kihagytunk, és a sorrend sem véletlen. Kíváncsiak vagyunk, nektek melyik a kedvencetek.

olvass tovább

Dübörög a Couture Week Vol.2.

  • 2013. július 11.

Az őszi szezon haute couture kollekcióinak bemutatója múlt héten lezajlott. Mi tartoztunk még nektek a kedvenc darabjainkkal. Az élménybeszámoló hamarosan a magazinunk hasábjain. Most Armani Privé, Gaultier, Elie Saab és Ulyana Sergeenko következik.

olvass tovább

Dübörög a Couture Week Vol.1.

  • 2013. július 03.

Hétfőn elkezdődött Párizsban a divatvilág legexkluzívabb eseménye, a haute couture week. Első körben a nagyágyúk mutatták be kollekcióikat, többek között Dior, Chanel, Mabille és Giambattista Valli. Mi most az ő darabjaikból választottuk ki a kedvenceinket. Halkan megsúgjuk nektek, hogy a mi dobogónk legfelső fokán Valli kollekciója végzett.

olvass tovább

Isten tervez, ember végez

  • 2013. április 20.

Lehetetlen feladatra vállalkozik az ember, ha azt veszi fejébe, szelektál John Galliano, Dior szentélyében elkövetett munkásságából. Sehogy máshogy nem lehet ezt megtenni, csak úgy, ha végignézi azt a terjedelmes anyagot, amely számos kollekció bemutatóin készült. Az utolsó kollekciótól indulva 2004-ig jutottunk, egészen Egyiptomig, ahol lefagyott a szerverünk. Van olyasvalami a világon, amit teljes képtelenség überelni.

olvass tovább

Ennyit tud a Dior?

  • 2013. február 15.

Nem győzünk keseregni Galliano sírhantja felett. Nem elég, hogy a ready-to-wear kollekció után a haute couture is igencsak gyengére sikeredett, most előrukkolnak egy rémes kampánnyal is.

olvass tovább

Gyere ki a showra!

  • 2013. február 07.

Hogy milyen show-ra? Fashion show-ra! Avagy megmutatjuk, Párizsban miben jár a lány, ha eljön a legrangosabb divatesemény ideje, azaz a haute couture week.

olvass tovább

Legjobb lépők a couture weekről

  • 2013. január 29.

A haute couture fashionweek javában dübörög és az egész divatvilág a prímán szabott ruhákról beszél, ám a showk-on felvonuló cipőkről valahogy mindig megfeledkeznek. Viszont mi most összegyűjtöttük nektek a kedvenceket!

olvass tovább

Goethe, Schiller, Chanel

  • 2013. január 25.

Lagerfeld sűrű, sötét erdőbe terelte nádszál modelljeit. Ilyen díszletek előtt nyitotta meg a Chanel idei haute couture kollekciójának fashion show-ját. Lássuk a medvét!

olvass tovább