Kulcsszó keresés /


Mini outfit - Szeszélyes április

  • 2014. április 11.

Április a szeszélyek és bolondozások hónapja. Csakúgy igaz ez az időjárás viszonytagságaira is, mint a kedélyállapotunkra egyaránt. Sydney öltözetén is visszatükröződik a játékos viselet, mind a színekben, mind pedig az egyszerre hűvösebb és melegebb napok váltakozásában. A szett jellegzetessége a reggeli órákban még szükséges laza pulóver és sapka viselete, melyet a délutáni melegre már a halásznadrág és vászoncipő ellensúlyoz. A kék és rózsaszín pedig tökéletesen harmonizál a szeszélyes tavaszi időjárásnak megfelelően.

olvass tovább

Mini Outfit by Los Angeles

  • 2014. március 28.

Kíváncsiak voltunk és kicsit körülnéztünk más országokban, mi éppen az aktuális trend a gyermek divatban. Segítségünkre volt Ildi egy Los Angelesben élő régi csapattársa és azt látjuk, hogy hasonlóan öltözködik egy ott élő iskolás, mint az itthoni gyermekek, igaz a nemzetközi divatmárkának köszönhetően tükröződik ez leginkább vissza. A mai laza sulis szett basic darabjait a H&M-ben választották, a pólóra húzott, kigombolt ing egyfajta vagányságot hozott az outfitbe, a csupa kék összeállítást pedig egy erőteljes piros nadrággal tették energikussá és ezzel még vidámabbá.

olvass tovább

Stílus és elegancia Armani módra

  • 2014. március 24.

Íme egy újabb meseszép gyermek kollekció, amelyből inspirálódni lehet az új szezonra! Stílus, elegancia, könnyedség, ez az, ami az Armani Junior új tavaszi, nyári kollekcióját jellemzi.

olvass tovább

Mini outfit - happy flowers

  • 2014. március 21.

Nyílnak a virágok, érkeznek a meleg idő hírnökei. A happy spring outfitben már nem szerepel a sapka és a kabát, és a csizmát is lecseréltük félcipőre. A nagy, vidám kendőket kimondottan kedveljük ebben a szezonban, mivel reggel hűvösebb időben még a nyak köré tekerjük, délután viszont már pulóver helyett is a gyerkőcre köthetjük, ami egy "basic" felsőt is sokkal vidámabbá tesz. Léna finom bája épp a tavaszi tulipánok hangulatát tükrözi vissza, ettől válik letisztulttá és hamvassá a kollekció.

olvass tovább

Zara Mini

  • 2014. március 16.

Tudtátok, hogy a Zara a legkisebbekre is igen nagy figyelmet szentel? Már újszülött kortól elérhető kedves, vagány kis kollekciókkal találkozhatunk és ahogy az már a vezető divatmárkáktól jól megszokott, természetesen külön kampány is készül nekik. Hoztunk egy kis betekintést a február-márciusi kollekcióból.

olvass tovább

Mini outfit - Minnie lány

  • 2014. március 15.

Nem tagadjuk! Szeretjük Walt Disney ikonjait. Ki ne szeretné? Nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki legalább egy karakterrel ne tudott volna azonosulni, vagy legalábbis ne nőtt volna a szívéhez. Lana is így van ezzel, ő Minnie lázban ég jelenleg, nem csoda hát, ha több kiegészítőt is magáénak tudhat belőle. Múltkori cikkünkben megtaláljátok az épp aktuális Minnie style ruhácskák beszerzési forrásait, de addig is lássuk Lana kedvenceit.

olvass tovább

Álmodj szabadon Fendivel

  • 2014. március 13.

A Fendi divatház az új szezonban sem engedi, hogy felébredjünk abból a bizonyos álomból, amit a gyermekruháival képvisel. Újra egy varázslatos álomutazásba kalauzol bennünket a kollekciójával.

olvass tovább

Mini Outfit - Életérzés

  • 2014. március 08.

Érzitek a pezsgést? Érzitek a tavasz szelét? Érzitek a zenét? Mi érezzük, és most el is hozzuk nektek aktuális outfitünkkel. A mostani kollekciót a basic alap színek használatával és egy csipetnyi élénk pikantériával bolondítottuk meg, csempésztünk bele egy kis lazaságot, egy falat vagányságot, és persze szépséget is.

olvass tovább

Best of Minnie 2014 tavasz/nyár

  • 2014. március 05.

Ki ne ismerné a nemrégiben hivatalosan is házasságot kötő Mickey Mouse kedvesét Minnie egeret, aki nemcsak Mickey-t de minden bizonnyal minden 1-10 éves kor közötti kislányt is elvarázsol a maga bájával és kedvességével. Walt Disney örök ikonjai nagy valószínűséggel sosem mennek ki a gyermekdivatból, épp ezért a hazai ismert divatláncok is előszeretettel árusítják a legkisebbek kedvenceit. Ezekből szemezgettünk nektek a 2014-es tavaszi/nyári szezonra. Öveket bekapcsolni!

olvass tovább