Kulcsszó keresés /


Kollekció angyaloknak

  • 2014. június 16.

Maráczy Manuéla divattervezőnő 2011-ben váltott, a felnőtt ruhatervezéstől a gyermek ruhakészítésre tért át. Ahogy nézegetjük az új nyári alkalmi ruha kollekciójának meseszép darabjait, egy percig sem gondolkozunk azon, hogy vajon jól döntött -e? Vessetek ide egy pillantást, jó választás lehet nyári esküvőre, ovis ballagásra, születésnapi partira, vagy csak úgy egy elegáns sétához.

olvass tovább

Mini Outfit - miu miújság?

  • 2014. június 13.

Miu Miújság? Hív a cicuskád. Talán sokaknak ismerős az alábbi idézet, melyet még gyermekkorunk egyik nagy kedvencéből, a Macskafogók című meséből idéztünk. A mai szettünk igazi csajos cicás hangulatot idéz.

olvass tovább

Mini fürdőruha trend

  • 2014. június 02.

Júniusban élvezhetjük a nap melegét, bizonyára már túl vagyunk az első fagyizáson is, kezdődik a nyári szünet, és ha szerencsénk van tervezgetjük a nyaralást a családdal. A nyár a színekről, a szabadságról, a kikapcsolódásról és a gyerekeknek leginkább a pancsolásról szól, igyekezzünk hát minden percét kihasználni, és ne feledkezzünk meg a gyerkőcöknek sem beszerezni a megfelelő kellékeket, így leginkább a fürdőruhát! Íme az idei évből néhány szuper menő kollekció!

olvass tovább

Mini Outfit - Piros, mint a pipacs

  • 2014. június 01.

Sokan fiús anyukák hajlamosak vagyunk irigykedni a lányos anyukákra, ha öltöztetésről van szó. Mert azt gondoljuk, könnyebb dolguk van , a színvilágot és kínálatot tekintve. Pedig nem kell mindig csak a kéket és szürkét választani, bátran hordható akár a piros is, hiszen sokkal energikusabb lesz a szett. Ebben a ragyogó napsütésben ezúton a piros pipacsmező inspirált bennünket. Mert van benne erő, szépség és huncutság.

olvass tovább

Mini outfit - street style

  • 2014. május 23.

Amikor ezt a szettet választottuk, hét ágra sütött a nap, és csak remélhetjük, hogy a következő hónapban már nem lesz ennyire szeszélyes az időjárás. Ami nem utolsó szempont, hogy a reggeli öltözés újra gyorsabb és könnyebb lesz. A szezon egyik nélkülözhetetlen darabja a tornacipő, ami nem csak trendi, de kényelmes viselet is. Amit különösen azért szeretünk, mert hordható leggings-el, de akár elegáns szoknyával is. Több márka kínálatában szerepel a tornacipő, szinte a szivárvány összes színében beszerezhető. Az outfitbe ezúton egy kis mix & match stílust is belevittünk, ami attól izgalmas, hogy többféle anyagok, mint a csipkebetétes póló a farmerral , és különböző minták, mint a virágmintás tornacipő, a pöttyös nadrággal és a csíkos táskával kombinálható. A laza, vagány „street style-hoz” becsempésztünk egy kis romantikus gyöngysoros hajpántot. Ha pedig egy kerti party megköveteli az eleganciát, a farmersort blúzzal tökéletes választás lehet.

olvass tovább

Mini Outfit - Afrika ballerinája

  • 2014. május 17.

A trópusi szavannákról még csak álmodozunk, a szett címét a pólón megjelenő oroszlán ihlette a fekete alapdarab színkombinációjával. Mostanra bátran elővehetjük a cicagatyákat, de azért érdemes még egyéb kiegészítőket is magunkon hordani, így esett a választásunk a tüllszoknyára. Kényelmes kora nyári viselet, azonban megállja a helyét egy kisebb gyerekzsúrban, vagy egy tóparti sétához is akár. A tüllszoknya mellé valamilyen virágos kiegészítő kötelező!

olvass tovább

Mini outfit: Tüllszoknya és konty

  • 2014. május 02.

Nem csak ballerináknak! A tánc világnapja alkalmából (mely április 29-én van) egy tüll szoknyás szettet hoztunk nektek. Ez az a ruhadarab , amelyet szerintünk egytől-egyig minden kislány szeret. És nem csak azért, mert szépen lehet benne forogni, pörögni, táncolni. Mi balerina helyett, egyre jobban szeretjük színes sportcipővel, vagy bakanccsal hordani. Reméljük ez a szezon utolsó kabátos outfitje, de mit tehetnénk, az ország egyik felében esik, és hűvös van, a másikban hétágra süt a nap.

olvass tovább

Színek és fények bűvöletében

  • 2014. április 24.

Kétségtelenül itt a tavasz, hiszen hét ágra süt a nap, a nagykabátokat pedig egyre többen hagyjuk otthon. Ez az is jelenti, hogy ideje csemetéink tavaszi-nyári ruházatát felfrissítenünk. Ha csupán egy-két kulcsdarabot szeretnénk vásárolni, akkor mindenféleképpen érdemes elgondolkodnunk a színes tornacipőn, a farmer- és bőrdzsekin, illetve a western csizmán. Ezekkel bármely összeállítást divatossá varázsolhatunk, és még a kényelmességi/hasznossági elvárásainknak is megfelelnek. Szerencsére számos kollekció közül válogathatunk, legyen az nagy divatház vagy csupán kisebb forgalmazó.  

olvass tovább

Adidas Originals for kids

  • 2014. április 23.

Az Adidas Originals 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját Jeremy Scott álmodta kifutóra. Az amerikai designer és a sportmárka között nem ez volt az első kollaboráció, hiszen már 2002 óta dolgoznak együtt.

olvass tovább