Kulcsszó keresés /


Nincs olyan, hogy fekete vagy fehér

Nincs olyan, hogy fekete vagy fehér. Erre hidd el, nekem is rá kellett jönnöm. Számtalan árnyalat létezik, hát légy elfogadó és válaszd azt, ami hozzád a legjobban illik. Minden kapcsolat tiszta lap. Viszont nem véletlenül az a párod most, aki. Valamire szövetkeztetek, vagy akivel nem vállaltad ezt a szövetséget, az a távolból a hiányával tanít.

olvass tovább

Miért harcolnak a nők a férfiért?

Az általános közvélekedés az, hogy rossz, ha egy nő harcol egy férfiért, mégis nők nap, mint nap megteszik ezt, miközben iszonyatosan rosszul és megalázva érzik magukat. Én azt mondom ez a kérdés megint csak nem fekete-fehér és ha belenézünk sokkal mélyebb rétegekkel találkozunk, mint, ami elsőre felületesen látszik.

olvass tovább

Imádom a feketét! - Érdekességek, amiket eddig nem tudtál a mindig feketét viselő nőkről

  • 2023. március 08.

A teljesen fekete outfit sokunk kedvence, még akkor is, ha egyesek azt mondják túl gyászos megjelenés. Van egy bizonyos rétege a nőknek, akik tényleg akkor érzik a legjobban magukat, ha tetőtől-talpig feketébe bújhatnak. Egy felmérés szerint azok az emberek, akik mindig feketét hordanak, sokkal öntudatosabbak is az életben. Íme néhány érdekesség:

olvass tovább