Kulcsszó keresés /


A 2015-ös tavaszi divathét menyasszonyi ruhái

  • 2015. március 04.

Készítettünk nektek egy kis összefoglalót a 2015-ös tavaszi Fashion Weekről szigorúan esküvői ruha szempontból: néhány ruha teljesen rabul ejtett minket, de akadnak köztük olyanok is amiket ezen a bolygón élő menyasszonyok biztosan nem vennének fel.

olvass tovább

5 kedvenc video az őszi Fashion Week-ről

  • 2014. október 09.

Hogy mennyire imádjuk végigmustrálni a legújabb kollekciók kreálmányait, az nem kérdés. Az viszont már annál inkább az, hogy melyik a legkedvencebbek, hiszen rengeteg ütős divatbemutatóval rukkolnak elő a divatházak. Az első helyen szinte mindig Gaultier végez, most sem történt ez másként. De imádjuk a Chanel és a Dolce & Gabbana show-it is.

olvass tovább

Hírességek a szeptemberi divatheteken

  • 2014. október 08.

Az őszi Fashion Week-en parádézó sztárok legalább akkora figyelmet kapnak, mint maguk a bemutatók. Mindenki ott van, aki fontos, no meg az is, aki kevésbé. Következzen sok-sok csodaszép kreáció, stílusos vagy kevésbé stílusos körítéssel.

olvass tovább

Abodi Dóra a londoni Fashion Week-en debütált

  • 2014. október 07.

Abodi Dóra idén a London Fashion Week-en debütált új tavaszi/nyári kollekciójával, ami az New Rite elnevezést kapta. Ezzel ő hazánk első divattervezője, aki megmutatkozott a szakma kétségtelenül legnívósabb eseménysorozatán.

olvass tovább

Itt a legújabb Nanushka kollekció!

  • 2014. október 04.

Tegnap, azaz október 3-án mutatták be a 2015-ös tavaszi/nyári Nanushka kollekciót a Budapest Fashion Week keretein belül, melyet most a Central European Fashion Days-vel egybekötve tartanak. Sándor Szandra legújabb kreációit a képgalériánkra kattintva tekinthetitek meg!

olvass tovább