Kulcsszó keresés /


Farsangi kiegészítők gyerekeknek

  • 2014. február 10.

Februárban még javában tart a farsang, mely alkalom adtán kicsik és nagyok előszeretettel bújnak jelmezekbe, és ünneplik vidám lakomákkal, mulatságokkal a téli időszak búcsúztatását is egyben. Azt már biztosan mindenki tudja, hogy mi is szeretne lenni, amikor jelmezbe bújik, így mi most nem a jelmez ötletekkel szeretnénk segíteni titeket, sokkal inkább egy két kiegészítővel, amik esetleg a tökéletes megjelenéshez még szükségesek. Abban is segítünk, hogy hol szerezhetitek be őket.

olvass tovább

Mai mosoly: fahéjas csoki csoda

  • 2013. július 13.

Egyszer, kiskoromban, farsangkor (mondjuk, nem csak akkor – a Nagyival mindig sütöttünk:P) a Nagymamámmal farsangi fánkot sütöttünk. 45 darab lett, még forrón megettem 25 darabot… Utána majdnem a mentőt hívták ki, annyira nagyon rosszul voltam. De a Nagypapámnak a kezére is rácsaptam, hogy ne vegye el az utolsó falatot.

olvass tovább

Áll a táskabál

  • 2013. április 12.

Farsangi bálra hívunk, méghozzá a legszebb táskák télűző báljára, ahol meglesheted a kedvencedet. Sőt, ki is választhatod és haza is viheted. Reméljük, ezzel végleg elűztük a telet, és a borongós idő legközelebb, csak október tájékán merészkedik vissza esőcseppes nagykabátjában.

olvass tovább

Itt a farsang, áll a bál!

  • 2012. január 30.

A farsangi időszámítás megkezdődött, egyre több tematikus buli, bál, party színesíti a hétvégéket. Elsőként két februári "must-have" összeállítással készültünk.

olvass tovább

Partiképes ragyogás

  • 2012. január 23.

A farsangi báli szezon isteni ruhakölteményei mit sem érnek feszes és ragyogó bőr nélkül. A Fytofontana Cosmeceuticals növényi eredetű feszesítő és simító hatóanyagok egész tárházát nyújtó, azonnali hatású szérumai segítségével még egy fárasztó nap végén is lenyűgöző hatást érhetünk el. . A LIPOCEUTICAL Day & Night ajakfeltöltő szérum és a RAPIDOCEUTICAL azonnali hatású fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió ideális kiegészítői a tökéletes és tündöklő megjelenésnek.

olvass tovább

Vízkereszt, vagy amit akartok

  • 2012. január 06.

Miután véget ér a nagy karácsonyi és újévi felhajtás, az emberek szépen lassan lehiggadnak, és minden visszatér a régi, jól megszokott kerékvágásba. Bizony, hajlamosak vagyunk megfeledkezni olyan fontos ünnepekről, mint a január 6-ai vízkereszt, mely a háromkirályok eljövetelét jelzi, és a farsang kezdőnapja is egyben.

olvass tovább

Velencei karnevál idén is

  • 2011. február 24.

Idén is, mint minden évben megrendezik a világszerte híres velencei karnevált. Turisták tízezrei érkeznek ilyenkor a városba, hogy együtt bolondozzanak a helyiekkel, akik az évek során még mindig nem untak rá a két hetes maszkos őrületre. Joggal nevezik Velencét a karneválok városának, hiszen a 18. században hivatalosan is kitüntették ezzel a címmel.

olvass tovább