Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj nyáron farmerruhákat

Nem tudjuk eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy meglegyenek a farmer alapdarabok a ruhatárunkban, hiszen így könnyedén állíthatunk össze outfiteket bármely alkalomra. A farmerdzseki, a tökéletes farmernadrág és farmering mellett egy csinos farmerruha sem hiányozhat. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes nyáron viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj farmerdzsekiket nyáron

A nyár nem feltétlenül jelent egyet a tikkasztó hőséggel, így előfordulhat, hogy nem elég egy lenge ruhát vagy egy shortból és crop topból álló szettet felvennünk. Ilyenkor az egyik kedvenc alapdarabunk, a farmerdzseki lehet a segítségünkre, így meg is mutatjuk, hogy szerintünk hogyan érdemes a szezonban viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: Élet az oversize darabokon túl - Bodycon ruhák

Bár az elmúlt években már hozzászokhattunk, hogy gyakorlatilag teljesen letarolták a trendeket az ovesize darabok - blézerek, kapucnis pulcsik, szövetkabátok, farmerdzsekik - azonban néha elmehetünk egy teljesen más irányba, és választhatunk bodycon ruhákat. Szuper ötlet lehet, ha valamilyen különlgesebb eseményre, randira, vagy éppen egy a barátnőinkkel közös vacsorára készülünk.

olvass tovább

Stílusiskola: maxi ruhák tavaszra

A maxi ruhák csinosak és stílusosak, a tavaszi szezonban - különösen az ideiben, ami finoman szólva is szeszélyes - pedig egy bőrdzseivel vagy farmerdzsekivel kombinálva kihagyhatatlanok. Így ugyanis nem kell órákig a szekrényünk előtt állnunk, hogy mégis miket vegyünk fel, mert egy vagy két ruhadarabbal letudhatjuk a szettet.

olvass tovább

Stílusiskola: csinos outfitek olyan napokra, amikor nehéz eldönteni, hogy nyár van vagy ősz

Mostanában meglehetősen nehéz reggelente eldönteni, hogy éppen milyen évzskara ébredtünk. Az időjárás valahol a nyári és az őszi között ingadozik, ami megnehezíti a megfelelő outfit kiválasztását. Ha szeretnél most is csinos lenni, akkor mi azt javasoljuk, hogy válassz egy csinos nyári ruhát, és viselj hozzá bőrdzsekit vagy farmerdzsekit és egy bakancsot. Íme, a kedvenc összállításaink!

olvass tovább