A szezon kedvence: epres-vaníliás pite recept

Az eperszezon azt jelenti, hogy ezt a csodás gyümölcsöt minden mennyiségben használhatjuk sütikhez, készíthetünk belőle szörpöt, krémlevest vagy éppen lekvárt. Mi ezúttal egy isteni epres-vaníliás pite receptet hoztunk, amely tökéletes választás lehet például, ha még nincs ötleted, hogy a vasárnapi ebédnél mi legyen a desszert.

olvass tovább

Epres-csokis pite recept

  • 2018. február 12.

Ha szeretnénk felidézni a tavaszt, a nyarat, a kellemes időt és a felhőtlen mindennapokat, akkor jó ötlet lehet egy olyan receptet választani, amihez epret kell használnunk, hiszen ennek köszönhetően könnyedén a hamarosan érkező évszakokban érezhetjük magunkat. Bár az eperszezon sajnos még várat magára, nyugodtan használhatunk fagyasztott epret, vagy konzervet is az eperhab elkészítéséhez, tavasszal pedig ismét elővehetjük a receptet, melynek köszönhetően egy egészen ínycsiklandó süteményt fogunk készíteni.

olvass tovább

Ne definiáld önmagad!

A változás az egyik legizgalmasabb dolog a világon. Van valami kikerülhetetlen erő benne, ami úthengerként teper maga alá, még akkor is, ha nem vagy teljesen felkészülve rá.

olvass tovább

Amikor a szív az úr

Vad szél seper végig az utcán. Hideg a tél, s én egyedül didergek. Nincsen kihez hozzábújnom, nem karol át éjszaka senki, nem tudok odabújni a jéghideg tappancsaimmal két meleg nagy talp közé. Elszomorít a magány, vágyom a szerelemre. Vágyom rá, mégis taszítok minden kedvesen közelgő férfit. Meddig lesz még így? Mikor állok majd újra készen befogadni valakit a szívembe?

olvass tovább

Stílusiskola: dobd fel a hangulatod egy kis rózsaszínnel

  • 2017. november 06.

A rózsaszín az a szín, ami bármikor képes feldobni a hangulatunkat, legyen ősz, nyár, vagy éppen egyre inkább télbe hajló, szeles, esős idő, amit legszívesebben a hátunk közepére sem kívánnánk. Éppen ezért mi azt javasoljuk, hogy próbáljatok meg inspirálódni a galériánkból, ugyanis egy kis játékos elegancia és stílus bármikor jobb kedvre deríthet.

olvass tovább

A Trónok harca főszereplői régen és most

A Trónok harca szereplőiért már hét éve izgulhatunk a képernyőkre tapadva, miközben egyre több és több karaktert veszítünk el, akikért rajongunk, és egyre inkább kezd körvonalazódni, hogy kik lehetnek a végső esélyesek a vastrónért folytatott küzdelemben. Most arról állítottunk össze egy galériát, hogy a mára már felnőtt, rutinos színészek hogyan néztek ki megszeppent gyermekekként/fiatalokként.

olvass tovább

Top10: a legviccesebb idézetek az Agymenőkből

  • 2017. június 07.

Az eredetileg The Big Bang Theory néven futó sorozat már tíz éve ragasztja képernyők elé a nézőket, és igen nehéz olyan embereket találni, akik ne lennének oda teljesen a fiatal tudósok szórakoztató mindennapjaiért. Most megkíséreltük összegyűjteni a legviccesebb idézeteket a világ egyik legsikeresebb sorozatából!

olvass tovább

10 ok, amiért szeretjük az epret

  • 2017. május 29.

Az alma és a déli gyümölcsök után kiéhezve már nagyon vártuk az első friss hazai gyümölcsöket és végre, végre, végre itt az eperszezon! A mai összefoglalónkat ennek a csodás kis piros finomságnak a dícséretére szenteljük.

olvass tovább

Koktélkülönlegességek az Air France járatain

  • 2017. május 19.

A francia légitársaság újabb exkluzív fedélzeti szolgáltatás bevezetésével kedveskedik a La Premiére osztály utasoknak, júliustól ugyanis Colin Peter Field - a párizsi Ritz hotel vezető bartendere - által dedikált koktélkínálattal bővítik a Boeing 777-300 és az Airbus A380 járatainak repertoárját.

olvass tovább

Csütörtökön nyit az OTB Bank Gourmet Fesztivál

  • 2017. május 17.

Minden eddiginél átfogóbb választékkal és színesebb programkínálattal várja vendégeit az idei Gourmet Fesztivál május 18-21. között a Millenárison. A szervezők célja továbbra is az, hogy mindenki megtalálhassa a saját érdeklődési körének és ízlésének megfelelő ételeket és programokat egyaránt. A közös nevező továbbra is a minőség, azaz mindenből a legjobbat igyekszik bemutatni az ország legszínvonalasabb gasztro eseménye, amelynek központi témája ezúttal a mangalica és az eper lesz.

olvass tovább