Kulcsszó keresés /


Elle Fashion Show 2015: Divattal a mellrák ellen

  • 2015. április 17.

Idén tavasztól a hazai divatszakma is bekapcsolódik a mellrák elleni küzdelembe. Az Elle magazin felkérésére ugyanis négy dizájner – Dori Tomcsanyi, Maison Marquise, NUDE by NUBU, Zigi – tervezett olyan ruhát, amellyel a mellrák megelőzésére hívják fel a figyelmet. 2015. őszi-téli kollekciójuk mellett ezeket is bemutatják az Elle Fashion Show-n, ahol a legígéretesebb fiatal francia divattervezőket is megismerhetjük.

olvass tovább

Tavaszdopping: 7+6 tipp a teljes megújuláshoz

  • 2015. március 10.

Élénk színek, virágmezők, új szokások és pozitív gondolatok: a tavasszal együtt nemcsak a gardróbunk, a lelkünk is felfrissül. A legújabb trendek és a belső megújulás került terítékre a harmadik Arena Stílustitkok workshopon. A divatrajongóknak ezúttal Csizmadia Dóra pszichológus, Tóth Bori divattervező, Istenes Bence műsorvezető és Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere adtak tippeket a tavaszi lendülethez. Nézzük a legfontosabbakat!

olvass tovább

Divattervezők, akik mindig ugyanúgy néznek ki

  • 2015. február 13.

Felmerülhet a kérdés, hogy a divatvilág elitje, a földkerekség leghíresebb tervezői, akiknek minden szezonban a kisujjukban több kreativitásnak kell lennie, mint a földi halandók egész életében, miért járnak mindig pontosan ugyanabban?

olvass tovább

Ezzel a kollekcióval tért vissza John Galliano

  • 2015. január 28.

Nos, igen... még mindig ő a kedvenc! A szégyenletes trónfosztás után tavaly végre bejelentették kedvenc divattervezőnk visszatérését, méghozzá a Maison Margiela kreatív igazgatói posztjára. A januári haute couture hetet ezért fokozott figyelemmel várta a divatszakma, és nem kellett senkinek sem csalódnia. Galliano újra képes a ragyogásra. A teljes kollekciót pedig a fotóra kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

Én mondom meg a divatnak, hogy mi van!

  • 2014. december 16.

Újhullám, underground, avantgard – jutnak eszembe az irányzatok, amelyek leginkább jellemzői annak a 20 évnek ami Mayer Balázs alias Kenguru pályáját jellemzi. Balázs a ’90-es években kezdő divattervezőként rögtön olyan magazinok fashion story rovataiban jelent meg mint a Playboy, vagy Elite magazin. Harsány színek, szokatlan anyaghasználat ez az ami már akkor is messziről megkülönböztette őt mindenki mástól.

olvass tovább

Nemzetközi hírességek magyar tervezők ruháiban

  • 2014. október 22.

Egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar divattervezők is, és mind az itthoni, mind a külföldi sztárok előszeretettel választják kreációikat. Egy ilyen kis országban alkotó tervezőnek óriási megtiszteltetés, na meg persze reklám, ha ruháikat hollywoodi hírességek a vörös szőnyegen, vagy valamilyen neves magazinban viselik. Szerencsére fiatal designereink karrierje felfelé ível és sikert sikerre halmoznak. Nézzünk most egy kis összeállítást arról, hogy hol és kit láthattunk a magyar divat legnagyobb neveinek ruháiban!

olvass tovább

Gyászol a divatvilág: elhunyt Oscar de la Renta

  • 2014. október 21.

A híres divattervező 82 éves korában szenderült örök nyugalomra hosszas, 2006 óta tartó rákbetegsége után. De la Renta nagyívű pályája alatt a filmcsillagok mellett számos first lady-t is öltöztetett, például Jackie Kennedyt, Nancy Reagant, Hillary Clintont, Laura Busht és Michelle Obamát. Klasszikus és elegáns stílusáról vált ismertté. Utódját éppen múlt héten nevezte ki divatháza élére. Mi most a kreációiból összeválogatott képgalériával búcsúzunk a mestertől.

olvass tovább

58 érv - miért térhet vissza Galliano?

  • 2014. október 13.

"Alig várom visszatérését , hogy újra olyan divatálmokat hozzon létre, amilyeneket csak ő képes, és kívánom, hogy leljen itt új otthonra" - ezekkel a szavakkal köszöntötte Renzo Rosso, a Margiela házat felügyelő OTB csoport elnöke John Galliano-t egy sajtóközleményben. Az tény, hogy divattervezők közül a legzseniálisabb tehetség, az is tény, hogy megfizetett busásan a tettéért, mi pedig kiválogattuk nektek 58 ruhakölteményt, amely a mester kezei közül kelt életre. Nézzétek meg galériánkat!

olvass tovább

Abodi Dóra a londoni Fashion Week-en debütált

  • 2014. október 07.

Abodi Dóra idén a London Fashion Week-en debütált új tavaszi/nyári kollekciójával, ami az New Rite elnevezést kapta. Ezzel ő hazánk első divattervezője, aki megmutatkozott a szakma kétségtelenül legnívósabb eseménysorozatán.

olvass tovább

A legnagyobb divattervezők álomotthonai

  • 2014. augusztus 20.

Kedvenc tervezőink stílusa inspirálóan hathat ránk, azt gondoljuk, hogy ez tetszik nekünk, azaz megfelel az ízlésünknek. Ha még nem vagyunk biztosak abban, hogy mégis ki az a divattervező, akinek a stílusa a legközelebb áll az ízlésünkhöz, megmutatjuk hol élnek a legnagyobbak, hogyan rendezték be otthonaikat. Neked melyik jön be legjobban?

olvass tovább