Kulcsszó keresés /


3 pletykaéhes csillagjegy

  • 2023. szeptember 08.

Ha le kellene szűkíteni a kört, hogy a csillagjegyek közül melyik három a legpletykásabb, akkor sokan meglepődnének. Ennek ellenére most fényt derítettünk arra, hogy kik is azok, akik élvezettel csacsognak másokról a hátuk mögött.

olvass tovább

Ezektől a jegyektől tarts magad távol a horoszkópod szerint

Vannak jegyek, amik egyszerűen nem működnek együtt és kész. Legalábbis a tankönyv szerint. Ettől függetlenül túl nagy általánosítás lenne emiatt esélyt sem adni valakinek, hiszen két ember kapcsolatában korántsem csak a csillagjegyek a döntőek mennyire passzolnak a való életben. Próbálkozni mindig lehet, és azt is tudjuk, a tiltott gyümölcsnél nincs is finomabb. Na, most akkor hogy is van ez? Lássuk!

olvass tovább

Minden, amit az Oroszlánról tudni érdemes

  • 2023. augusztus 05.

Az Oroszlán jegy szülöttei szeretnek irányítani, jellemző rájuk, hogy nagy önbizalommal és akaraterővel bírnak és igen sikeresek.  A jegy szülötte általában hűséges, állhatatos, melegszívű és nagyvonalú. Erős egyéniség és bátor szíve ellenére mégis könnyen megsértődik. 

olvass tovább

Csillagjegyek, akik mindig meghazudtolják a korukat

  • 2023. július 23.

Sokszor hallani, hogy a kor csak egy szám. Való igaz, hogy az ember annyi idős belül, amennyinek érzi magát. Vannak azonban olyan csillagjegyek, akikre kifejezetten jellemző, hogy korukat meghazudtoló módon élik az életüket. Fiatalosan, pezsegve. De melyek is ezek?

olvass tovább

3 csillagjegy, akikhez bátran fordulhatsz, ha tanácsra lenne szükséged

  • 2023. június 28.

Mindig jól jön, ha az embernek van egy olyan barátja, akihez fordulhat, ha tanácsra lenne szüksége. Sokszor ezek a beszélgetések nagyon is sokat tudnak segíteni egy olyan helyzeteben, ahol bizonytalanok vagyunk valamit illetően. Az asztrológiában van három olyan csillagjegy, akikhez bátran fordulhatsz, ha valóban tanácsra van szükséged.

olvass tovább