Kulcsszó keresés /


5 cél a nők életében, aminek nincs köze a házassághoz és a szüléshez

  • 2018. december 02.

Évtizedekkel ezelőtt a nők egyetlen célja az lehetett, hogy családot alapítsanak. Sok országban még mindig korlátozzák az egyéb célokra irányuló próbálkozásokat, de mi már szerencsére élhetünk sajátos elképzelésekkel arra vonatkozólag, hogy mit szeretnénk az élettől. Összeszedtünk 6 olyan dolgot, amit a nők többsége szeretne elérni élete során.

olvass tovább

Így érd el a céljaid

Mindenkinek vannak céljai, amiket el szeretne érni. Ezek többségét te szabod meg saját magadnak. Az időintervallumot is te magad döntheted el, mikor teljesíted őket. A többit a környezeted szüli, a munkahelyed, a családod, a barátaid.

olvass tovább

A kifogásaid visszatartanak?

Milyen gyakran használsz kifogásokat, melyek visszatartanak? Hányszor hallom én is azt – „Szeretnék mást csinálni, mint amit eddig, de még nincs elég..” Mi? Lehetőséged, hogy elindulj? A kifogásokat mi gyártjuk a fejünkben, ahogyan a megoldásainkért is mi vagyunk a felelősek.

olvass tovább

Milyen blokkok akadályozzák meg, hogy elérjük az álmainkat?

A Titok című nagy sikerű könyvet sokan forgattuk a kezünkben. A könyv lényegre törően elmondja, hogyan teremthetjük meg az álmainkat. Szuper "titkos" kulcsokat kaptunk, melyek teljesen más megvilágításba helyezték a vágyainkhoz fűződő viszonyunkat. Gondolj rá, képzeld el, tedd bele az érzést, és engedd el, tudván, hogy a számlát benyújtottad, érkezik a jutalom. Sok esetben működött tényleg, aztán valami hiba csúszott a számításba.. Talán a kívánságunk félre ment?

olvass tovább

9 dolog, aminek köszönhetően elkerülheted, hogy csalódj egy pasiban

Amikor valaki fájdalmat okoz nekünk és csalódunk benne, igen könnyű a történtekért a másikat hibáztatni, és letudni annyival, hogy legközelebb már biztosan mellénk áll a szerencse, hogy megtaláljuk a nagy Őt. Azonban ha odafigyelünk pár dologra, akkor könnyedén, időben kiismerhetjük a másikat, és remélhetőleg megkímélhetjük magunkat egy újabb kellemetlen csalódástól.

olvass tovább

Őszintén szeretni

Az életünkben minden okkal történik. Minden ember, aki belép az életünkbe, céllal érkezik. Ezek a célok hol nemesek, hol pedig a rosszból kinövekvő bölcselet magvai. Tanulunk és tanítunk ezen a földön. De bármilyen életutat is tudunk magunk mögött, a tiszta szeretet erejét soha ne becsüljük le. Mert bármin is vagyunk túl, vagy bármi előtt is állunk, hinnünk kell abban, hogy a szeretet oltalmaz, és fényt ad.

olvass tovább

6 kérdés, amikre ha igennel tudsz felelni, rájössz, hogy sokkal sikeresebb vagy, mint gondolnád

  • 2018. május 17.

Ha valaki megkérdezné, hogy sikeresnek tartod magad, mi lenne a válaszod? Az általános sémák alapján mérnéd magad másokhoz, vagy képes vagy felfedezni az igazán fontos dolgokat? Vajon sikeresnek látod magad még akkor is, ha nem áll minden tényező tökéletesen együtt az életedben? Ha az alábbiak stimmelnek, hidd el, sokkal sikeresebb vagy, mint gondolnád!

olvass tovább

7 jel,hogy elpazarlod az életedet

Gyerekkorodban arról álmodoztál, hogy ha felnősz, asztronauta leszel vagy énekes. Hogy alakult végül az életed? Sikerült kitartanod az álmaid mellett, vagy időközben az élet akadályai maga alá gyűrtek és feladtad őket? Úgy érzed semmi sem változik, nem haladnak úgy az életedben a dolgok, ahogyan szeretnéd? Nemet mondasz magadra és a vágyaidra vagy még hiszel bennük? Itt van 7 jel, ami azt mutatja, hogy elpazarlod az életedet és ezt nem is mered bevallani magadnak.

olvass tovább