Kulcsszó keresés /


Rutkai Bori koncert, mesevilág és tűzoltóautó az augusztusi Pöttömkertben

  • 2016. augusztus 03.

Ismét az aprónép veheti birtokba Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét, augusztus 7-én ugyanis ismét kinyitja kapuit a Pöttömkert a Budapest Parkban. Ezúttal Rutkai Bori muzsikál a csöppségeknek, most is lesz Batyu Színház, a kis tudósok a Csodák Palotájánál kísérletezhetnek, a kreatívak különböző kézműves foglalkozáson engedhetik szabadjára fantáziájukat, de egy igazi tűzoltóautót is szemügyre vehetnek majd a kicsik.

olvass tovább

Quimby a Budapest Parkban

  • 2016. június 08.

Az ördög magyar hangjai, az idén negyedszázados Quimby június 11-én visszatér Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére, a Budapest Parkba, hogy felrázza közönségét, magához húzza és a legnagyobb Quimby-slágerekkel cirógassa őket. Vigyázat, senki se menekül!

olvass tovább

Leánykérés és teltház a Halott Pénz turnézáróján

Ha ciki, ha nem, a Halott Pénz formáció munkásságával sokáig nem igazán voltam tisztában, azonban a Van valami a levegőben című számuk kétségtelenül hatalmas népszerűséget hozott számukra, szerte az országban. Ez a dal igazi bulihimnusszá vált, és kevés olyan parti van, ahol ne csendülne fel, és az emberek ne kántálnák a szövegét.

olvass tovább

Halott Pénz buli a Budapest Parkban

  • 2015. június 01.

Bár a Halott Pénz Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult, a srác mára élőzenekaros formációval járja az országot. A napszemüveg mögé bújtatott laza humor pedig nem kis rajongótáborral rendelkezik, hiszen a Valami van a levegőben című szerzeményük 5 hónap alatt 5 milliós nézettséget tudhat magáénak a Youtube-on.

olvass tovább

Punnany Massif nyárindító a Parkban

  • 2015. május 04.

A Punnany Massif formáció 2003-ban jött létre. A hip-hop zenekar 3 évvel később rukkolt elő első lemezével, a Körkorképpel, amelyet az évek során a Shen Kick, a Sun Kick, a Fel #1, majd idén a Fel #2 követett.

olvass tovább

Wellhello a Budapest Parkban

  • 2015. április 29.

A Wellhello sikere kétségtelen, idén is ők uralják a Youtube toplistát, de a Mahasz rádiós-, valamint a single listáján is megtalálhatjuk őket a trónon. A formáció első saját száma (Rakpart) elhozta hát azt a sikert, amelyre sok előadó titkon vágyik, de hatalmas népszerűségnek örvendenek az Apuveddmeg, a Sokszor volt már így, a Széthagyott ruhák, az Oldalzseb, valamint Jurop Tour szerzemények is.

olvass tovább

Laza és természetes szórakozás Keresztes Ildikó tálalásában

Április 23-án végre újra megnyitotta kapuit a Budapest Park. A szabadtéri szórakozóhely szervezőiben idén sem kell csalódnunk, hiszen igazán izgalmas bulikat ígérnek nekünk. Rögtön elsőként csütörtök este itt volt egy fergeteges Keresztes Ildikó koncert, aki bandájával együtt melegítette be a friss levegőre és zenére vágyó közönséget.

olvass tovább

Keresztes Ildikó és Bikini a Budapest Parkban

  • 2015. április 08.

Keresztes Ildikó igencsak sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen tavaly megállta helyét a Sztárban sztár 2. szériájában, megrendezte jubileumi koncertjét, valamint piacra dobta első életrajzi könyvét. Energia, lelkiség, őstehetség és ízig-vérig rock and roll.

olvass tovább