Kulcsszó keresés /


Isten éltessen Brad Pitt!

  • 2014. december 18.

Karrierje kölyökképű szépfiúként indult, mára Hollywood egyik legkeresettebb színésze. Családos apa, majdnem egy focicsapatnak megfelelő számú gyerekkel – cserébe viszont minden reggel Angelina Jolie mellett kelhet fel. Igen, Brad Pitt, aki egykor női szívek tízezreit törte össze, 51 éves korára teljesen megkomolyodott. Isten éltesse!

olvass tovább

Irgalmas Angelina

  • 2014. április 03.

Ha a jótékonykodásról híres sztárokról esik szó, Angelina Jolie képe biztosan felsejlik előttünk. A Lara Croft: Tomb Raider c. film kambodzsai forgatása alatt fogott bele humanitárius tevékenységekbe, melyeket a mai napig folytat. Angie évek óta jelentős adományokkal és személyes részévteleivel segíti számos alapítvány munkáját, Brad Pitt-tel pedig több gyermeket is örökbe fogadtak, háború sújtotta övezetekből. Páratlan szépségű és tehetségű színésznő, akit most az emberi jogok harcosaként mutatunk be.

olvass tovább

9 plusz 1 Brad Pitt mozi, amit látnod kell!

  • 2014. április 01.

Brad Pitt egy igazi férfiisten, aki mást mond, az hazudik. Észveszejtően jóképű, fantasztikus színész, szerető társ és apa. Nincs okunk nem imádni. Összegyűjtöttük azokat a legendás filmeket, amiben szerepet kapott, és vétek lenne kihagyni őket. Brad Pitt mozimaratonra fel!

olvass tovább

50 best look – Jennifer Aniston

  • 2013. november 22.

Húsz év alatt egy percet sem öregedett, és mindannyian Rachel Greenként emlékszünk rá. Volt Brad Pittje, ahogy most is van egy félistene, Jennifer Aniston háza táján kevés dolog változik, a stílusa sem egy ezek közül. Fantasztikus példa, egy sallangmentes Carrie Bradshaw, aki mindig kifogástalan, pedig húsz éve ugyanazt a formulát használja. Pántos szandál, fekete-fehér-piros vagy csillogó egyszerű, egyszínű ruha, diszkrét fülbevaló, kibontott, csillogó haj, és a napbarnított, csodásra tónusozott lábak. Kortalan klasszikus, nem volt mit kinőni, és belenőni sem kellett semmibe, hiszen megállt felette az idő. Íme tíz év 50 legjobb Aniston lookja!

olvass tovább

Z, az eddigi legjobb zombifilm

  • 2013. június 26.

Mert a Z világháború inkább háborús thriller illetve járványos horror, sem mint klasszikus zombimozi. És az ilyen arányban kevert vegyes felvágottat nagyon szeretjük.

olvass tovább

Isten éltessen Angelina!

  • 2013. június 05.

Angelina Jolie tegnap töltötte be a 38. életévét. A színésznő május elején jelentette be a nagy vihart kavart kettős masztektómiáját, magasztalták és a pokolba kívánták egyszerre a súlyos megpróbáltatásokon átesett színésznőt. Mi most inkább istenítjük és boldog születésnapot kívánunk neki! Isten éltessen Angelina!

olvass tovább

Angelina Jolie bátorsága

  • 2013. május 18.

"Csak azt kívánom, legyen hosszú és egészséges élete velem és a gyerekekkel." - nyilatkozta Brad Pitt, amikor megszólalt párja, Angelina Jolie mellműtétje kapcsán. A színésznő keddi nyilatkozata nagy vihart kavart a médiában és az orvosi berkekben egyaránt.

olvass tovább