Kulcsszó keresés /


Amit eddig nem tudtál Blake Lively-ről

  • 2014. december 08.

Blake Lively-t nehéz nem irigyelni. Gyönyörű, tehetséges, sokoldalú, kifogta a világ egyik legjobb pasiját, és most ráadásul már közös kisbabát is várnak Ryan Reynolds-dzal. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amelyeket eddig nem tudtál a ragyogó kismamáról.

olvass tovább

A Lively-Reynolds bébinek már neve is van

  • 2014. október 21.

Még nincs egy hónapja sem, hogy Blake Lively (akinek ez nem mondana semmit, a szőke nagymellű a Gossip Girlből, így már biztos mindenkinek beugrott) és Ryan Reynolds (neki egy kiemelkedő filmjét sem tudnánk kiemelni, de nagyon szexi mindenesetre) bejelentették, hogy közösen várják első születendő gyermekük érkezését és Blake már az első trimeszteren is túl van.

olvass tovább

2011 kedvencei - 4 típus, 12 nő

  • 2011. november 30.

Minden kornak megvannak a saját nőideáljai. Szőke, barna, nőies, fiús, és így tovább. A kétezres évek elég "liberálisnak" mondhatóak, hiszen nagyon sok típusú nő reflektorfénybe került. A jelen négy legkedveltebb karakterét mutatjuk be.

olvass tovább

Változások a Chanelnél és a Vogue-nál

  • 2011. január 11.

Záporoznak a divatvilágra a friss kampányok képei, a újonnan felfedezett arcok és a legtöbben rengeteg kreativitással felvértezve várják az új szezont. Rögtön két ropogós történésről is hírt adunk, mindkettő elég erős befolyással hat a divatszakmára. Blake Lively, mindenki Gossip Girlje lett a Chanel új arca, illetve a Vogue Paris is megtalálta új főszerkesztőjét.

olvass tovább