Kulcsszó keresés /


In memoriam Paul Newman

  • 2018. január 26.

Paul Newman magyar származású színészlegenda a mai napon ünnepelné 93. születésnapját. A filmsztár mindig is az álomgyár különleges egyéniségei közé tartozott; habár kasszasikerek egész sorában szerepelt, a reflektorfényt és a hamis csillogást mindig kerülte. Ezzel együtt komoly sikereket aratott rendezőként és autóversenyzőként is.

olvass tovább

Baronits Gábor: „Új kihívásokat, lehetőségeket kaptam, miután kiléptem a sorozatból.”

Baronits Gábort, akit kezdetben csak sorozatszínészként ismert az ország, ma már a legváltozatosabb szerepekben, musicalben, vígjátékban, komolyabb prózai darabokban is láthatunk játszani. De az élet más területein is mindig változatosságra törekszik, ennek kapcsán mesélt többek között az autóversenyzésről, és műsorvezetői tevékenységeiről is.

olvass tovább

A legjobb Raikkönen aranyköpések

  • 2015. október 17.

Kimi Räikkönen, finn autóversenyző, ma ünnepli 36. születésnapját. Legismertebb beceneve az Iceman, azaz Jégember, amely nyugodt természetére és északi származására utal. Higgadt hozzáállásának köszönhetően számos aranyköpése vált híressé a pilótának, születésnapja alkalmából most ezek közül szemezgettünk.

olvass tovább

Miss Sebesség

  • 2012. július 25.

Bende Adrienn neve a szépségipar helyett az autósporttal fonódott össze. Az egykori Miss Universe Hungary a magyar női autóversenyzés motorja.

olvass tovább

Night Vision A vezetés nélkülözhetetlen kelléke

  • 2011. november 10.

A profi autóversenyben tesztelt és bevált technológia. A 24 órás ’du mans’ verseny, melyet évente több mint 650 millió ember követ figyelemmel egy valódi legenda, mert elképesztő kitartást és állóképességet igényel az autótól és a vezetőtől is. Nehézséget okoz a visszatükröződés és kimerültség, mely csökkenti a fizikai és pszichikai reakcióidőt is.

olvass tovább

A sportos BMW X6 M

  • 2010. március 25.

Az M jellegzetességnek számító erőteljes vonalak és a színtiszta dinamizmus félreérthetetlenül jelennek meg a BMW X6 M modellen. Az olyan autóversenyzésből ismerős részletek, mint a nagy méretű légbeömlő nyílások a lökhárítóban és a domborított kerékjárati ívek különösen sportos fellépésűvé teszik az autót.

olvass tovább

Budapest - Csernobil futam

  • 2009. november 11.

Ez év decemberében a Chennai Event Management Services (CEMS) a Budapest-Csernobil Futam keretében alternatív évvégi és újévi kikapcsolódást ajánl a túlzsúfolt klubok és tűzijáték-bemutatók tolongó tömege helyett. A Budapest-Csernobil Futam úgy köszönti majd a 2010-es évet a misztikus, titokzatos Kelet-Európa rejtélyeit felfedezni vágyó kalandturisták egy csoportjával, amire eddig nem volt még példa.

olvass tovább

Richard Mille RM 008-V2 Felipe Massa karóra

  • 2009. július 29.

Egy luxuskarórákat gyártó svájci vállalat fejet hajt Brazília és a Forma-1 előtt. Tulajdonképpen a Richard Mille márka teljes egészében az autóversenyzés példáját követi a termékek gépies kinézetével, bár szerintem a Forma-1-es versenyautókban nincs annyi arany, mint ezekben az órákban.

olvass tovább