Kulcsszó keresés /


Armani SkinCare - A tökéletes bőr titka

  • 2011. december 09.

Giorgio Armani neve egyet jelent a luxussal, a kifinomultsággal, az olasz temperamentummal és a tökéletességgel. A márka bőrápoló termékcsaládjának használata különleges összetevői következtében finomabb bőrfelszínt, ragyogó arcot, teltebb arcot eredményeznek. A Giorgio Armani SkinCare szépségnagykövete, Megan Fox porcelánbőre bizonyítja: tényleg létezik az Armani bőr…

olvass tovább

Armani szálloda az Észak-Kaukázusban? Érdekes...

  • 2011. január 28.

Egy biztos. Szerettem volna ott lenni azon az igazgatósági ülésen, ahol Giorgio Armani fejéből kipattant ötletét megosztotta cégének vezetőivel és tanácsadóival. Könnyen magunk elé képzelhetünk egy tucatnyi hüledező arcot és leesett gondosan borotvált állat...

olvass tovább

Giorgo Armani, az olasz nábob

  • 2010. december 14.

Giorgo Armani divatmogul, sztárdizájner, egy olasz nábob. Vessük hát magunkat a habokba, és lássuk, hogyan él s alkot egy milánói divatdiktátor. A divatszakma élő legendája egyben a divat talán leggazdagabb ember is egyben.

olvass tovább

Biztosra ment az Emporio Armani

  • 2010. október 21.

A következő szezonban is biztosra megy Giorgio Armani, a 2011-es tavaszi-nyári ready to wear kollekciója ugyanis követi az eddig bevált receptet. A minimalista megjelenés, a nagyvilági nő stílusjegyeivel látta el a kollekció darabjait, melyeknek senki sem tud ellenállni és biztosra vehetjük, hogy több szezon múltával is megállják majd a helyüket, ha visszapörgetjük a divat időszámítását.

olvass tovább

Shu Qi - Emporio Armani új arca

  • 2010. szeptember 12.

A fiatal kínai színésznőt, Shu Qi-t az Emporio Armani új reklámarca, pontosabban Szingapúrban, Malajziában és Kínában a 2010/2011-es őszi-téli kampány időszakra.

olvass tovább