Kulcsszó keresés /


Ezek a mai fiatalok, vagy inkább a „Z”-k

  • 2016. január 15.

A Z generáció új típusú nemzedék. A “Z”-khez tartozol, ha 1995 és 2012 között születtél. Ha „Z” vagy, te már egy olyan világba csöppentél, ahol mindenkinek szinte lételeme a web 2.0. Ez azoknak a netes szolgáltatásoknak a neve, amit használunk.

olvass tovább

Isten éltessen Jennifer Lawrence!

  • 2015. augusztus 15.

Gyönyörű, okos és vicces: Jennifer Lawrence igazi példakép. Egyike a világ legfiatalabb Oscar-díjas színésznőinek, mégis Katniss Everdeen szerepével robbant be a köztudatba 2012-ben. Neve mára egyet jelent a garantált sikerrel, és még mindig csak 25 éves…

olvass tovább

Recirquel - Az újcirkusz úttörői

A fiatalokból álló társulat 2012-ben mutatkozott be a Sziget Fesztiválon, és azóta az újcirkusz úttörőiként sikert sikerre halmoznak. A Művészetek Palotájában rendre teltházas előadásaik vannak, gyakorlatilag már bérelt helyük van, saját sátorral minden évben a Szigeten, tavaly pedig egy francia turnén mutathatták be tudásukat számos nagyvárosban a nagyközönség előtt. Másfél évvel ezelőtt volt már alkalmam a társulat vezetőjével, Vági Bencével, és a fiatalokból álló artista csapattal beszélgetni, és a Cirkusz az éjszakában című előadásukat megtekinteni. Most ismét Vági Bencével beszélgettem, és ezúttal a társulat legújabb darabja, a Párizs éjjel varázsolt el teljesen.

olvass tovább

Isten éltessen Elijah Wood!

  • 2015. január 28.

Gondolnád, hogy a kölyökképű Elijah Wood már 34 éves? Még a 20-at sem töltötte be, amikor a Gyűrűk Ura Zsákos Frodóját alakította, és már 30-on túl volt, amikor 2012-ben visszatért Hobbitfalvára. Most megtudhatod, mi történt vele az elmúlt 10 évben! Következzen hát 10 érdekesség és a sztár 5 legjobb filmje!

olvass tovább

Közel-keleti filmek, amiket látnod kell

  • 2014. június 25.

A közel-keleti filmek egyre népszerűbbek, és holott már jó ideje készülnek remek alkotások ebben a térségben, először csak 2012-ben nyert először Oscar-díjat Asghar Farhadi iráni alkotása, a Nader és Simin - Egy elválás története. Összegyűjtöttük azokat a közel-keleti filmeket, melyeket mindenképp érdemes megnéznie mindenkinek.

olvass tovább

Alsónadrágban a háztetőn

  • 2014. január 30.

David Beckham ismét levetkőzött a svéd H&M cég kedvéért. A 2012-ben debütált David Beckham Bodywear fehérneművonal legújabb darabjai január 30-án kerülnek az üzletekbe.

olvass tovább

Jó hír az irodapiacról: lassan nő a kereslet

  • 2014. január 21.

Az elmúlt évben összesen 30 ezer négyzetméterrel bővült az irodapiaci kínálat, az utolsó negyedévben egyetlen irodaépületet sem adtak át - közölte a Budapesti Ingatlantanácsadók Egyeztető Fóruma (BRF). A tavalyi bővülés még így is 30 százalékkal meghaladja a 2012-ben regisztráltat, de a kihasználatlanságban nem történt érdemi változás.

olvass tovább

Így lehet formás feneked a nyárra!

  • 2013. május 28.

3 szuperhatékony edzőtermi gyakorlat - Számos fenékformáló gyakorlat létezik, melyekkel hatékonyan formálhatod ezt a problémás testrészt. Ezúttal bemutatunk néhány remek mozgáskombinációt Rózsa Tamás, vezető edző és Cserháti Tamara, Miss World Hungary 2012 ajánlásával, melyek segíthetnek, hogy popsink feszes és formás legyen a hirtelen jött nyári szezonra!

olvass tovább