Kulcsszó keresés /


Konstruktivista ősz a Nubuval

  • 2013. október 08.

A márkát 2007-ben alapította a divat nemzetközi világában akkor már 15 éves tapasztalattal rendelkező Garam Judit. 2011-től a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán mesterdiplomát szerzett két fiatal tervezővel, Kovács Adéllal és Hajdú Anettel kiegészülve közösen álmodják meg a NUBU világát.

olvass tovább

Évek óta hiába várunk rá! - most megújulhat a Blaha?

  • 2013. május 29.

Már három évvel ezelőtt azzal foglalkozott a sajtó, hogy 2011 tavaszára megújulhat a Blaha Lujza tér. Akkoriban úgy szóltak a hírek, hogy a több mint százmillió forintos beruházást a volt sajtószékház helyére luxusszállót és üzletközpontot építő cég finanszírozza. Az álom valósággá válhat, ugyanis kiszivárogtak az új Blaha látványtervei.

olvass tovább

Milyen jövőt szánsz a gyermekednek?

  • 2013. január 11.

Minden nyolcadik iskolás túlsúlyosnak és minden negyedik elhízottnak számít - derül ki az Országos Gyermek-egészségügyi Intézet 2011-ben készített vizsgálatából. Az eredmények az évek előre haladtával egyre rosszabbak.

olvass tovább

Gyerekszilveszter a Millenárison

  • 2011. december 28.

Még egy pár nap, s búcsút mondunk az évnek. A Millenárison ezért a kicsikre is gondolta, akik ott köszönhetnek el 2011-től. Mivel egész nap fantasztikus gyermekprogramok várják őket, így a kicsik biztos, hogy jól fogják érezni magukat..

olvass tovább

Ünnepi ruhakavalkád II. : Az extravagáns

  • 2011. december 17.

A kis feketét már kiveséztük, most a szöges ellentét, az extravagáns stílus követőinek. Ruhák, melyek biztos, hogy kitűnnek a tömegből, ruhák melyekkel lehet, hogy kiverjük a biztosítékot, de egy biztos: a party összes szeme ránk szegeződik majd, és mindenki megjegyzi majd a 2011-es összeállításunkat.

olvass tovább

OTP Lovas Világkupa 2011

  • 2011. december 07.

Vasárnap este ért véget az immáron jubileumi évéhez érkező V. OTP Lovas Világkupa a Papp László Budapest Sportarénában. A háromnapos, színes programokat felvonultató eseményen idén is számos híresség mérkőzött meg. A lovasok Ride and drive versenyén Szabó Zsófit, a Jóban Rosszban színésznőjét vastapssal jutalmazta a közönség, amiért esése után hősiesen folytatta a versenyt. A fogathajtók futamán Mészöly Géza, az egykori válogatott labdarúgó volt a legjobb, aki a hibátlan kört teljesítő Rékasi Károlyt utasította maga mögé.

olvass tovább

Hooligans: már csak egy pár nap, s 15 éves jubileumi koncert lesz

  • 2011. december 07.

Talán Tóth Tibi és Kiss Endi sem gondolták volna, amikor egykor szülővárosukban, Szerencsen együtt ültek az általános iskola padjaiban, hogy sok évvel később az ország egyik legnépszerűbb zenekarának alapítótagjaként fennállásuk tizenötödik évét a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik majd: a fiúk 2011. december 11-én tartják a Hooligans 15 éves jubileumi koncertjét.

olvass tovább