Kulcsszó keresés /


Mikor passzol egy farmer?

  • 2010. szeptember 15.

„Vannak olyan hátsók, amelyek farmerhez lettek kitalálva. Ez már feltételezésében is stimmel. A derék megfelelő távolságra van a farkcsonttól, a nadrágzseb alsó széle pedig 3-4 centivel a fölött a pont fölött végződik, amelytől a popsi felső combbá válik. Elég klassz látvány egy ilyen farmer, a hozzáillő hátsóval..” (Vogue-ból 2009. szeptember)

olvass tovább

A világ leggyorsabb autói 2009-2010

  • 2010. augusztus 15.

Minden nőnél van jobb nő... minden bajnok legyőzhető... énekli a Junkies. Így vagyunk a világ leggyorsabb autóival is, ahol évről-évre a csak még egy kis lóerőt szuszakoljunk bele elv mentén folyik a tervezés... Így ami tavaly csúcs volt, mára lesajnált oldtimer lett... 

olvass tovább

Max Factor False Lash Effect

  • 2010. május 28.

A Max Factor False Lash Effect szempillaspirál már bizonyított. 2009 februárja óta egyre több nő teszi le voksát a piac egyik legkedveltebb szempillaspirálja mellett.

olvass tovább

Dubai jacht

  • 2010. május 25.

2006-2009 között a világ legnagyobb jachtja volt, amikor a mindössze nyolc méterrel hosszabb Eclipse átvette tőle ezt a címet. A világ egyik legfényűzőbb hajója, igazi királyi jacht.

olvass tovább

A viskó

  • 2010. március 09.

Végre magyar nyelven is megjelenik a már sokak által nagyon várt könyv,A Viskó (The Shack). Egy regény, aminek sikerével - és tartalmával -még a Forbes Magazin is foglalkozott... Nem gyakran fordul elő! (2009.június 8.)

olvass tovább

Viharsziget: Két órás elmegyógyintézeti kikapcsolódás

  • 2010. február 22.

A Viharsziget bemutatóját átrakták 2010-re, mondván a stúdió 2009-ben nem tudott elég pénzt költeni a reklámozására. Úgy tűnik jó húzás volt, mivel a film Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese legnagyobb nézőszámmal, és persze bevétellel  rendelkező nyitását hozta.

olvass tovább

Monte Carlo Fashion Night Budapesten

  • 2009. december 15.

2009. december 4-én estefelé többen igyekeztek lépteiket szaporázva át a Vörösmarty téren, a Monte Carlo Budapest épületébe. Az érdeklődök szép számban gyűltek össze, sokan voltak kíváncsiak - no nem a Mikulásra -, hanem a Monte Carlo Fashion Night játékos köntösbe csomagolt divatbemutatójára.

olvass tovább