Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: az ősz kedvence a kígyóbőr minta

Arról már korábban is írtunk, hogy a szezon egyik legtrendibb darabjai az állatmintás ruhadarabok lesznek, azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a kígyóbőr minta az, amit semmi esetre sem hagyhatunk ki a ruhatárunkból. Fehérrel, szürkével, feketével, barnával és khakivel is tökéletes, mi egyszerűen imádjuk!

olvass tovább

Stílusiskola: állati mintakavalkád az őszi szezonra

Ősszel előszeretettel viselünk nude, barna, illetve khaki színeket, amelyekhez tökéletesen passzolnak az állatmintás ruhadarabok. Ezekkel nem csupán különlegesebbé, de idén ősszel kifejezetten trendivé is tehetjük az összeállításainkat, ugyanis a szezon kedvencei lesznek az állatmintás darabok. Mutatjuk a kedvenc outfitjeinket!

olvass tovább

Stílusiskola: nyáron is állatminta

Ősszel és tavasszal egészen evidens, hogy beszerzünk pár állatmintás darabot, azonban szerintünk nyáron is szuper ötlet ezeket a ruhadarabokat viselni, hiszen így egy pillanat alatt a szavannán érezhetjük magunkat. Fehérrel és feketével kombinálva tökéletes, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

olvass tovább

Stílusiskola: így lehetsz csinos leopárdmintás darabokban

Az állatminták a divat terén eléggé megosztó dolognak számítanak, hiszen az emberek többsége vagy imádja, vagy kifejezetten nem szereti őket. Mi úgy gondoljuk, hogy annyi a titok nyitja, hogy ügyesen kell tudni viselni ahhoz, hogy egy stílusos szettet kapjunk. Ha van egy-egy ilyen kabátunk, kiegészítőnk, csinosabb ingunk vagy szoknyánk, akkor biztosan fel fogja dobni a gardróbunkat, ezért most hoztunk néhány ötletet, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

LA ROCHE PETITE: LIMITED EDITION – DALMÁT KŐ

  • 2017. április 20.

A La Roche Petite kollekció két leglenyűgözőbb darabja, a legjátékosabb is egyben, hiszen dalmát kővel készülnek. Ennek a természetes kőnek a gyönyörű, pöttyös mintázata az állatmintákra hasonlít, így adva divatos kinézetet egy máskülönben minimál stílusú időmérőnek. A márvány modelljeinkhez hasonlóan minden számlap különbözik, így teljesen egyedi.

olvass tovább

A bomber dzseki idén újra hódít

Az eredetileg főként pilóták és baseball játékosok által viselt bomber dzseki ma már nemcsak a férfi ruhatárának alapdarabja. Egyszerre sportros és szexi; fiús, de elegáns, divatos és hétköznapi. Lehet bő és karcsúsított, állatmintás, hímzett; készülhet csipkéből, bőrből, bársonyból vagy pamutból, a bomber dzseki mindenféle női viselethez jól passzítható.

olvass tovább

Nagy, őszi cipő-kalendárka

  • 2016. április 05.

Az őszi cipőkínálat állatmintában és patatalpakban nem lesz szegény. A Gucci például előrukkolt egy olyan eszelősen király zebra cipővel, amely egész biztos, hogy a közönség kedvence lesz. A visszafogottaknak sem kell megijedni azonban, de beszéljenek helyettünk a divathetekről összegyűjtött képek inkább:

olvass tovább

Őrületes minták a Vans őszi kollekciójában

  • 2014. szeptember 09.

A Vans hosszú évek óta az egyik legkedveltebb cipőmárka a fiatalabb korosztály körében. Az elmúlt szezonok bizonyították, hogy a sneakereknek helye van a mindennapokban is, éppen ezért egyre izgalmasabb mintákkal és rátétekkel készülnek az újabb darabok. Aranyozott, bronz, kockás, kígyóbőrmintás és persze a klasszikus fekete és fehér cipők is megtalálhatók az új slip-on-ok között. A gyerekek kollekciójához ezúttal az égbolt és az űr témájából merítettek a tervezők. A kisebb fiúknak készülteket a Star Wars világa ihlette: nyomott minták, akár virágokkal kombinált figurák láthatók a textilen. Lányoknál a cukorkaszínek, az űr fényei, a zivataros égbolt, és a különböző állatminták mennek.

olvass tovább