Állati apróságok

  • 2013. november 11.

Az idei Őszi/Téli gyermekdivat egyértelműen az állatmintákról,és a mintás lenyomatú ruhácskákról szól. A divattervezők leginkább a leopárd mintázatú darabokat részesítették előnyben, mi pedig ennek hatására úgy döntöttünk, gyűjtünk néhány leopárd mintás kiegészítőt, melyeket könnyedén beszerezhettek gyermekeiteknek.

olvass tovább

Cavalli Kids - Angyalok és Démonok

  • 2013. november 05.

Roberto Cavalli idei gyerekruha kollekciójában az állat és virágminták dominálnak legfőképp, melyek keveredése is megtalálható egy-egy darabban. A kampány méltón kapta meg idén az „Angyalok és Démonok” elnevezést, mely tükrözi a márka jellemzőit, a feltűnő mintákat és érdekesebbnél érdekesebb vidám darabokat. Az idei trend a fiúk esetében kissé visszafogottabbra sikerült, a kötött pulcsik, halvány színek jellemzőek, de itt is megjelennek az állatminták. A vagány leopárdminták a halvány rózsaszínnel keverve egyszerre nyújtanak vagány és nőies hatást.

olvass tovább

Elegánsan hétköznapi Gucci

  • 2013. október 18.

Gucci - Gucci. Elegánsak, mosolygósak, gyermekiek. Egyik nagy kedvencünk az idei kampány, a kislányok lovaglós csizmáival, a kötött darabokkal, az állatmintásokkal, na és a bőrdzsekivel. Abszolút hordható darabok egy abszolút jó tervezőtől. Nektek hogy tetszik?

olvass tovább

Lenny Kravitz szőrös székei

  • 2012. április 23.

A z amerikai rocker öltözködése igen egyedi: kedveli a szőrös, állatmintás holmikat. A Kartell dizájnbútorokkal foglalkozó cég megkereste Lennyt egy szék project miatt.

olvass tovább

Milan Fashion Week - Roberto Cavalli

  • 2010. március 02.

Roberto Cavalli őszi/téli kollekciójából sem hiányoznak az állatminták és a szőrös dolgok, legyen szó akár egy kabátujjról, vagy egy nyitott orrú csizmáról. A kifutón többségében túlzsúfolt összeállításokat láthatunk, így ha lenne is egy-két jobban sikerült ruhadarab, akkor is nehéz lenne észrevenni.

olvass tovább