Kulcsszó keresés /


Mi történik a héten?

Erre a hétre is jut mindenféle hatás, ahogy azt megszokhattuk az elmúlt időszakban. Mindenesetre elmondható, hogy a Pluto közbenjárása okán bezavarodhatunk az újdonságok tekintetében, így próbáljuk meg ne elhamarkodni a dolgokat. Nézzük a heti menüt!

olvass tovább

Mi történik ma?

A Merkúr hamarosan megkezdi hátráló mozgását, virtuálisan már megállt az égbolton. Emellett aktív a Nap és a Felszálló Holdcsomópont, valamint a Vénusz és a Neptunusz együttállása.

olvass tovább

Érezhetően aktívabbak az energiák körülöttünk

Itt vagyok, nem tűntem ám el, csak hát beindultak a dolgok… Az elmúlt napokban kioldódott a Vénusz és a Szaturnusz együttállása, valamint a Nap és a Pluto szextil fényszöge is, továbbá volt/van egy szuper Skorpió Holdunk is. A mai napon aktiválódik a Merkúr és a Pluto kvadrátja, ami viszont behozhat pár kellemetlen dolgot a rendszerbe.

olvass tovább

Mi történik ma?

A Mars, mint az én-képviseletünk és az ambícióink jelölője tegnap jegyet váltott és belépett a Halak jegyébe. Emellett a „párja”, a Vénusz a mai napon kezdi meg felépíteni szextil fényszögét az Uránusszal, míg ugyanez a fényszög fokra pontos ma közte és a Jupiter közt.

olvass tovább

A lelki békénket érintő lezáró, tanító, új alapokra helyező, határokat és szabályokat alakító tendencia a tetőfokához ér.

Izgalom, izgalom hátán. A mai nap során lesz fokra pontos a Nap, a Merkúr és a Szaturnusz együttállása a Halak jegyében. A Vízöntőben haladó Vénusz kvadrátja még aktív a Jupiterrel és, hogy érezzük a törődést, az Uránusszal is rálép ugyanerre a fényszögre. Emellett az érzelmi világunk is billeghet, ugyanis a Hold együttállásban lesz a Leszálló Holdcsomóponttal.

olvass tovább

Csendes gyógyulás és belső gyermek ápolás: Merkúr a Halakban és Nap-Szaturnusz együttállás energiahullámai

A mai napunkra is jut pár említésre méltó esemény, most a Halak csillagjegyben haladó bolygókat érintve. Egyfelől a Merkúr is jegyet váltott és átlépett a Halakba a Vízöntőből és együttállásba lépett tegnap este a Nappal is. A fő jelölő ráadásul nem csak ebben az energetikai összeolvadásban van jelen, ugyanis ma megkezdi együttállását a Szaturnusszal is.

olvass tovább