Top9: Max Minghella, a Szolgálólány meséjéből

  • 2018. július 18.

A szolgálólány meséje című sorozat óriási visszahangot váltott ki a nézőkből. Azonban kétség sem fér hozzá, hogy a sorozat sikere töretlenül hódítja a világot. Következő képgalériánkba a sorozat Nick-je azaz Max Minghella kap főszerepepet.

olvass tovább

A leghatásosabb gyakorlatok a formás hasizomért

A női alakformálás egyik legfőbb célja általában a lapos, feszes has elérése. A végeláthatatlanul végzett felülések azonban nem feltétlenül fognak elvezetni minket a célunkhoz. A súlyzós edzésről szóló sorozatunk mostani részében a hasizom edzésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat mutatjuk be.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek Sohia Bush-tól

Sophia Bush színésznő a One Tree Hill című sorozatnak, illetve a Chad Michael Murray-vel kötött nem túl hosszú életű házasságának köszönhetően vált ismertté. A színésznő a Dél-Karolinai Egyetemen tanult újságírást, filmes szerepei mellett szerkesztőként dolgozik, illetve világszerte a nők jogaiért harcol. Mindemellett a születésnapos színésznő stílusérzéke is lenyűgöző, így most tőle hoztunk outfit ötleteket!

olvass tovább

10 szexi fotó kedvenc sorozatsztárunkról, Milo Ventimiglia-ról

  • 2018. július 08.

Milo Ventimiglia a Szívek szállodája lázadó Jess Mariano-jaként vált a világ nagy részén a nők kedvencévé, népszerűségét pedig csak tovább fokozta, amikor a Heroes című sorozatban Peter Petrelli karakterét formálta meg. Mostanság a világ egyik legnépszerűbb fiktív édesapját alakítja a This Is Us-ban, mi pedig születésnapja alkalmából azt szeretnénk bizonyítani, hogy a színész 41 évesen is még mindig nagyon szexi!

olvass tovább

Kedvenc sorozatkaraktereink, akitől a valóságban kifutnánk a világból

A sorozatokért nem feltétlenül csak az izgalmas cselekmény, de sokszor az érdekes karaktereket miatt rajongunk, és ha több évadon keresztül követjük a cselekményt, az az érzésünk támadhat, mintha a barátaink vagy családtagjaink életét követnénk. Sok esetben találkozunk olyan karakteres, különc, vagy szórakoztató karakterekkel, akikről ódákat tudunk zengeni, viszont ha a a valóságban kellene ezeket az embereket elviselni, elképzelhető, hogy koránt sem lennénk ilyen lelkesek.

olvass tovább

Az okok, amiért Miranda Hobbes szeretnénk lenni

  • 2018. július 04.

A Szex és New York bemutat négy különböző karakterű nőt, különféle életritmussal, mégis egyforma kötődéssel egymás iránt. Miranda, kissé maszkulin viselkedésével egy nagyon is szerethető és humoros szereplője a sorozatnak. Nézzünk tőle néhány aranyköpést, ami miatt egy napra mi is Miranda karakterébe bújnánk.

olvass tovább

5 nyomasztó, mégis lebilincselő sorozat, amit mindenképpen nézned kell

Valamiért kifejezetten vonzódunk az olyan történetekhez, amelyek egy kicsit megviselik a lelkünket, hiszen a történetük vagy éppen hangulatuk kifejezetten nyomasztó... ennek ellenére képesek vagyunk egymás után darálni a részeket, és minél többet szeretnénk belőlük látni. Többnyire olyan témaköröket dolgoznak fel, amelyekkel életünkben nem szívesen találkoznánk, ám mégis érdekes látni, hogy a fiktív karakteren hogy oldják meg, vagy élik túl az adott helyzeteket. Most 5 olyan sorozatot gyűjtöttünk össze, amelyek kifejezetten nyomasztóak, mégis a végtelenségig tudnánk nézni őket!

olvass tovább