Luxusautók, tűzijáték, helikopteres repülés - a drivingcamp 5. szülinapján jártunk

  • 2017. október 09.

Helikopteres repülés, fánkokból készült torta, luxusautók és tűzijáték is került a programba a drivingcamp 5. születésnapján. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a számukra érdekes elfoglaltságot, így egy igazán jó hangulatú nap részesei lehettek a 2012-ben alapított központ rendhagyó születésnapi programsorozatán. Mi is ott jártunk, és most elmeséljük, hogy hogy éreztük magunkat!

olvass tovább

Szex és New York pasijai napjainkban - nem fogsz hinni a szemednek

  • 2017. október 08.

A Szex és New York-ot nem csak a csodás ruhák, az örök barátnők, és vicces, időnként kínos történeteik miatt imádtuk, hanem bizony randipartnereik miatt is, akik közül nem csak Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda, hanem mi magunk is alig tudtunk választani időnként. Na de hogy néznek ki manapság? Gondolnád például, hogy a Smith Jerrod-ot alakító színész ma már 46 éves? Máris mutatjuk hogy hogyan festenek régi nagy kedvenceink manapság!

olvass tovább

Top10: a legstílusosabb sorozatkarakterek

  • 2017. szeptember 30.

Legyünk őszinték, és ismerjük be, hogy van egy jó pár sorozat, amit nem csak az izgalmas cselekmény és a zseniális karakterek, hanem a stílusos szereplők miatt is követünk. Ezek közül talán a legelső és legikonikusabb a Szex és New York, de természetesen nem feledkezhetünk meg a Gossip Girl-ről, és még megannyi másik sorozatról, melyben csodás outfitekben láthattuk a főhősöket. Most arról állítottunk össze egy listát, hogy mi kiket tartunk a legstílusosabb sorozat karaktereknek, akiknek bármikor szívesen viselnénk egy-két (vagy az összes) összeállítását.

olvass tovább

Rózsaszín kupolákkal a mellrák ellen

  • 2017. szeptember 29.

Különleges képeslap sorozatot adott ki az Egészség Hídja Összefogás a mellrák elleni küzdelem jegyében. A képeslapokon ismert magyarországi épületeket láthatunk egy kis csavarral: a kupolák a mellrák elleni összefogás hagyományos színében, rózsaszínben pompáznak.

olvass tovább

Az önszeretet hatalmat ad

Mindannyian kerülünk olyan helyzetbe, amikor az élet markába szorít bennünket és érezzük, innen nincs kiút. A megoldások lehetőségei sorozatosan elfogynak hitünkkel együtt, és magunkra maradunk a kétségeinkkel kézen fogva. Folyamatosan körbe-körbe járunk a problémáinkon, egyre nagyobbra dagasztva a körülöttünk kialakult káoszt.

olvass tovább

Különleges divatbemutató India függetlenségének 70. évfordulóján

  • 2017. szeptember 22.

Az India függetlenségének 70. évfordulója alkalmából megrendezett eseménysorozat részeként az Indiai Nagykövetség VinayGupta úrral, a Gait-N-Grace ügyvezető igazgatójával együttműködve „Alluring India 2017" néven színpadra állított egy egyedülálló divatbemutatót a tradicionális és fúziós indiai divat legszebb darabjaiból. A Nagykövetség történetében először élő Instagram közvetítés kísérte az általuk megrendezett eseményt.

olvass tovább

Az elmulasztott lehetőségek utcája

Az elmulasztott lehetőségek utcájában bolyonganak céltalanul ők, akik nem tudják elsiratni az utat, amire végül nem léptek rá. Nem léptek rá, mert túl büszkék, és túl gyávák voltak, nem volt bennük elég spiritusz, és szerintük rosszkor voltak rossz helyen. Már nincs erőm, nincs motivációm, mondták, túl sokat csalódtam, és estem pofára, testemen és szívemen hegek sorozata, még egy csalódást nem viselek el, abba már belehalok.

olvass tovább

Idézetek Samatha Jones-tól

  • 2017. szeptember 18.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én személy szerint a Szex és New York sorozatból, ezt a nőt kedveltem a legjobban, bár sok negatív kritikát kapott, mind a sorozatban, mind a szerepe kapcsán. Szerintem mégis messze ő volt a legegyenesebb, legvagányabb és leghumorosabb karakter. Nézzünk tőle néhány aranyköpést.

olvass tovább