Kulcsszó keresés /


Európa 10 legjobb síparadicsoma

  • 2014. október 30.

Bár számottevő havazás még nem történt itthon, az igazi sí-fanatikusok, már most alig várják, hogy legalább Eplényben felcsatolhassák a léceket és a pálya ördögeivé válhassanak. Erre reményeink szerint még várnunk kell jó néhány hetet, de addig is bemutatjuk Európa 10 legszebb síparadicsomát.

olvass tovább

Milyen arcpakolást válasszak?

  • 2014. október 16.

Pakolásra egy héten egyszer szüksége lehet bőrödnek, de ne vedd készpénznek, hogy arcod pihe-puha, bársonyos lesz, vagy megszűnnek a mitesszerek csak azért, mert az van a csomagolásra írva! Minden bőrtípus más-más hatóanyagért kiált, ha pedig odafigyelsz rá, többé nem fog egy termék sem csalódást okozni!

olvass tovább

Álomalak három hét alatt

  • 2014. október 01.

A belvárosi Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center speciális programjával nyújt segítséget azon vendégeinek, akik már számos sikertelen próbálkozáson vannak túl, hogy megszabaduljanak zsírpárnáiktól. Mindannyian rendelkezünk olyan kényes területekkel, ahol már sem a diéta, sem a sport nem elegendő, ezért szükségét érezzük valamilyen külső segítségnek. A Fehérhajó Revital Center épp az ilyen esetekre alkotta meg komplex programját, amely sebészeti beavatkozás nélkül képes véglegesen megszabadítani vendégeit a kellemetlen zsírpárnáktól. Ismerjétek meg a hazánkban egyedülálló Extra Karcsúsító Csomag tartalmát, amelynek sikerességét az énekesnő Judy, és Lakatos Márk látványos átalakulása is igazolja.

olvass tovább

Az ezerarcú török konyha

  • 2014. szeptember 03.

Sajnos a török konyháról alkotott ismereteink általában az ebédszünetben vagy a buli végeztével, hajnalban elfogyasztott pitába csomagolt csirkehúsra korlátozódnak.

olvass tovább

Aszalt szilvával töltött csirkemell

  • 2014. augusztus 18.

Dübörög a szilva tematika a receptekben, akkor pedig nem hagyhatom ki a legkedvesebb fogásomat, az aszalt szilvával töltött csirkét. Sokan nem szeretik a gyümölcsöt a hús közelében, én imádom az ellentétes ízeket, és habár leginkább karácsonykor szoktam készíteni, nyáron is isteni. Kezdő szakácsoknak is ajánlom, mert gyors, látványos, és nagyon egyszerű.

olvass tovább

Tanévkezdés: ideje kinyitni a pénztárcánkat

  • 2014. augusztus 18.

Elméletben minden iskolás megkapta azt a csekket, amellyel az idei tankönyvcsomagja ellenértékét kell befizetnie augusztus 15-ig. A tanévkezdés mind anyagilag mind érzelmileg megterhelő időszak a család életében. Sok dologra kell odafigyelnünk, ha takarékosan mégis gyermekünknek tetszően szeretnénk bevásárolni szeptemberre.

olvass tovább

Miért természetes a rossz?

  • 2014. június 16.

Az emberek 99 százaléka rossz párkapcsolatban él, és olyan munkát végez, amihez se kedve, se tehetsége, pedig valami máshoz biztosan lenne – és ez a csomag az emberek számára valamiért természetes. Óriási lendülettel indulunk az életbe, és útközben, talán nem is távol a rajtvonaltól, elveszítjük a fonalat, elfelejtjük, milyen társra vágytunk, milyen hivatást, milyen hobbit, milyen környezetet, és egyáltalán: milyen életet terveztünk magunknak.

olvass tovább

Itt a Proenza Schouler kollekció a Mac-től

  • 2014. április 29.

Végre elérhető a MAC Váci utcai üzletében a Proenza Schouler kollekció! Egyedi, limitált kiadású csomagolása már önmagában ellenállhatatlan a MAC rajongók számára, hát még a mesés tavaszi színek, amikkel ismét előrukkoltak. Ismerd meg te is a legújabb kollekció darabjait!

olvass tovább

Versace tojás és Gucci savanyúság

  • 2014. április 27.

Peddy Mergui megálmodta, hogyan is festenének a hűtőnkből minden nap előkerülő élelmiszerek luxusdesignba csomagolva. A luxusdesign ezúttal pedig nem mást jelent, mint azt, hogy a nagy divatházak stílusjegyeit tervezte rá a termékek csomagolásaira. Így született meg többek között a Versace tojás, a Tiffany joghurt és a Gucci savanyúság. Ti megvennétek?

olvass tovább

Húsvéti Pasqualina – Spenótos ricottával

  • 2014. április 15.

Az olaszok egyik kedvelt húsvéti, hagyományos receptje a spenóttal, eredetileg ricottával, tojással készített, leveles tésztába becsomagolt és ropogósra sütött sós sütemény. Ezt átreformáltam az állati fehérjék mellőzésével: a tejet és tojást mellőztem. Hidegen – melegen kitűnő ünnepi recept. Melegen lehet egy feltét, hidegen salátával, hideg tálként is megállja a helyét.

olvass tovább