STYLELIFE / Utazás


Az idei ősz leghangulatosabb úti céljai

Lassan véget ér a nyár és legtöbben szomorkodva tekintenek az őszi hónapokra, pedig nemcsak a nyár kínál megannyi lehetőséget az utazni vágyóknak. A szivárványszínben pompázó tájak, az enyhébb hőmérséklet, az olcsóbb szálláshelyek és a kevesebb látogató ideális körülményeket biztosítanak egy őszi városnézéshez. Mi összegyűjtöttük az 5 leghangulatosabb őszi úti célt, hogy megkönnyítsük a választásodat.

olvass tovább

Feketén-fehéren: Hangulatos római hétköznapok

Van egy svájci utazó lány, nevezetesen Mirjam Herms, aki blogján és Instagram oldalán dokumentálja izgalmas kalandjait a világ körül. Nemrégiben Olaszországban töltött egy hetet hűséges partnerével, Beagle kutyájával, és ott átélt élményeiből fekete-fehér, virtuális fotóalbumot készített. Vigyázat, a képek súlyos, kalandvágy utáni sóvárgás betegséget okozhatnak!

olvass tovább

A leghasznosabb okostelefon alkalmazások az utazás szerelmeseinek

A régi családi nyaralások elengedhetetlen kellékei voltak az utazási magazinok, útikönyvek, térképek, a fényképezőgép, videókamera, zsebszótár, és fizetés esetén a hosszas fejszámolás. Mai modern világunkban nem kell más, mint egy okostelefon és néhány alkalmazás, amely gördülékennyé és felejthetetlenné teszi az utazást. Hogy te is a legmodernebb technikával felszerelkezve indulhass útnak a nyári melegben, összegyűjtöttük neked a 10 legmenőbb utazási appot Androidra és iOS-re.

olvass tovább

A világ 10 legkirályabb úszómedencéje

  • 2016. július 29.

Ha van párszáz(millió), felesleges forintod, akkor légyszíves ne habozz, keresd fel a világ leglélegzetelállítóbb, legcsodálatosabb (és legdrágább) úszómedencéit, hogy igazi, utánozhatatlan környezetben élvezd az úszás és a hűs habok adta örömöket.

olvass tovább

A legromantikusabb lánykérések képekben

  • 2016. július 23.

Ha van kemény feladat a férfiak életében, akkor egy lánykérés megszervezése egész biztosan az elsők között szerepel. Nem elég, hogy titokban kell megszervezni a egészet, a tökéletes pillanatot kiválasztva, jó, hogyha meg is van örökítve ez a felejthetetlen élmény. Az alábbi férfiaknak ez sikerült, méghozzá nem is akárhogy. Nézzétek!

olvass tovább

Top 8: 2016 leggyönyörűbb drónfotói

A drónok, velük együtt pedig a „légi fényképészet” aranykorát élik, így nem meglepő, hogy a Dronestagram újszerű művészközössége úgy döntött, idén harmadik alkalommal megrendezi saját drónfényképészeti versenyét. Alább láthatjátok a nyertes fényképeket, lélegzetelállító tájképektől kezdve a városok mindennapjait megörökítő képsorokig.

olvass tovább