Érezni akartalak

Érezni akartalak. Legbelül, mélyen, ott, ahol összeér a lelkünk. Ahol két, szilánkosra tört szív, kéz a kézben halad előre. Őszintén. Piszkosul. Ahol a "csakvelednek" még értelme van, ahol elfelejtjük a nehézségeket, és ahol feltétel nélkül szerethetlek. Te pedig engem.

olvass tovább

„Mindenki a saját boldogságáért felelős.” – Rhonda Byrne életbölcsességei

Rhonda Byrne ausztrál forgatókönyvíró és producer. Számos sikerkönyv szerzője: A Titok, A Varázslat és Az Erő egyaránt a nevéhez köthető. Gondolatai egyfajta útmutatást adnak az örömteli, szeretetben, hálában gazdag élethez, a kulcsszó pedig a pozitív hozzáállás. S ha megteremtjük a belső békénket, akkor megtaláljuk a boldogságunkat is. „Mindenki a saját boldogságáért felelős.” – Rhonda Byrne életbölcsességei következnek.

olvass tovább

Elgondolkodtató idézetek Margaret Mitchell-től

Ezúttal az amerikai írónő, Margaret Mitchell: Elfújta a szél című regényéből válogattunk. Motiváló sorokat és a férfi-nő kapcsolat mélységéről szóló gondolatokat. Mindez elgondolkodtató egyveleget alkot, hiszen a történet az amerikai polgárháborút, majd az azt követő éveket öleli fel. A nagy sikerű regény 1937-ben Pulitzer-díjat kapott, majd két évvel később film készült belőle. És most lássuk az idézeteket!

olvass tovább

„A nevetés a lélek csillanása.” – Idézetek Thomas Mann-tól

Thomas Mann német származású, Nobel-díjas író. Számos remekmű köthető a nevéhez, mint például A varázshegy, Mario és a varázsló vagy A Buddenbrook család. Realista regényeiben kiemelkedő hangsúlyt fektet a polgárság, mint osztály ábrázolására, illetve a polgári lét leírására. Mindemellett nagy hatást gyakorolt rá Schopenhauer és Nietzsche, így ezúttal az író életbölcsességeiből válogattam: önismeret, boldogság és siker témájában. Motiváló idézetek következnek – igazán mély tartalommal.

olvass tovább

5+1 ok, miért jó nyáron randizni

Napsütés, önfeledt hangulat és számtalan szabadtéri, nyári program. A következő cikkben összegyűjtöttünk néhány okot, miért jó nyáron randizni. A továbbiakban 5+1 olyan pontról olvashatsz, amelyek egyfajta „útmutatást” adnak számodra, hogy egy igazán felejthetetlen randevúban legyen részed! Íme, a lista!

olvass tovább

A nő, aki őszintén szeretett

Kettejük kapcsolata igazán különleges volt. Átélték a földöntúli szerelmet, amelynek az őszinte érzéseik kavalkádját köszönhették. Boldogságban és harmóniában éltek, feltétel nélkül szerették egymást. Ők igazán összetartoztak. Aztán az "örökkécsakveled" helyére a "csakveled" lépett, és a nő jól tudta, hogy el kell engednie őt. A nő, aki őszintén szeretett.

olvass tovább

5+1 tanács, ha randizni készülsz

Régen randiztál? Vagy még nem is volt részed egy igazán felejthetetlen randiban? Esetleg őrülten keresed az Igazit? Ha mindezek után hevesen bólogatsz, és megfogalmazódott benned néhány igen, akkor csak olvass tovább! A következő cikkben összegyűjtöttünk 5+1 tanácsot, amelyekre érdemes odafigyelned a nagybetűs randi előtt. Lássuk a pontokat

olvass tovább

Lélekmelengető gondolatok Lev Nyikolajevics Tolsztojtól

Lev Nyikolajevics Tolsztoj orosz író, filozófus, a világirodalom egyik kiemelkedő alakja. Realista műveiben az orosz életre fekteti a hangsúlyt, és olyan remekművek fűzhetőek a nevéhez, mint a Háború és béke vagy az Anna Karenina. Tolsztojnak számos motiváló gondolatot köszönhetünk, amelyek igazán és mélyen megérintik a lelkünket. Lélekmelengető idézetek következnek.

olvass tovább

A legszebb szerelmes idézetek Nicholas Sparks-tól

Séta a múltba, Kedves John és Szerelmünk lapjai. Három remekmű az amerikai szerző, Nicholas Sparks tollából, amelyek játszi könnyedséggel az olvasók szívébe lopták magukat. Romantikával átszőtt történetei a filmvásznon is megelevenedtek előttünk, gondoljunk csak Allie és Noah sztorijára a Szerelmünk lapjaiban. Tehát ezúttal Nicholas Sparks legszebb idézeteiből válogattam, méghozzá az igaz szerelem témájában. Íme a végeredmény!

olvass tovább

Az erős nő

Az erős nő büszkén viseli a szakítást, még akkor is, ha az számára az elején egy fojtogató, kínkeserves, szűnni nem akaró érzés. Nem ismeri a lehetetlen fogalmát, hisz magában és az erejében. Van önbecsülése, tudja, mit és kit akar. Ő egy igazi, nagybetűs jelenség.

olvass tovább