Kulcsszó keresés /


A Z generáció tulajdonságai

A Z generációt más néven digitális bennszülötteknek is nevezik, hiszen ők már beleszülettek az internet világába. Jellemzően 1996 után születtek. Számukra már létszükséglet a webes háló, anélkül el sem tudják képzelni az életüket. Az X, Y és Z generáció kifejezéseket leggyakrabban a marketing területén használják, mert bizonyos termékeket célzott társadalmi rétegeknek szeretnének eladni, és a fenti elnevezésekkel különböztetik meg azokat egymástól.

olvass tovább

A gyerek szavát, hiába is őszinte, nem hallják meg, akik elfelejtettek hallani. – inspiráló idézetek a Harry Potter kötetekből

  • 2017. július 31.

J.K. Rowling-nak és a Harry Potter köteteknek köszönhetően egy egész generáció szerette meg az olvasást, és kezdett el menthetetlenül rajongani a varázsvilág iránt. 7 éven keresztül járhattunk a főhősökkel a Roxfortba, és izgulhattunk velük minden egyes apró-cseprő problémájuk, vagy világot megváltó küzdelmük során. Az írónő, és Harry Potter is ma ünnepli a születésnapját ezért a kedvenc idézeteinket gyűjtöttük össze.

olvass tovább

Isten éltessen Daniel Radcliffe!

  • 2016. július 23.

Annak idején az egész világot lázba hozta, aztán egy egész generáció nőtt fel a Harry Potter történeteken. Ebben a világban viszont csak az idő repül, a seprűk nem: a Harry-t alakító Daniel Radcliffe ma ünnepli 27. születésnapját.

olvass tovább

Ezek a mai fiatalok, vagy inkább a „Z”-k

  • 2016. január 15.

A Z generáció új típusú nemzedék. A “Z”-khez tartozol, ha 1995 és 2012 között születtél. Ha „Z” vagy, te már egy olyan világba csöppentél, ahol mindenkinek szinte lételeme a web 2.0. Ez azoknak a netes szolgáltatásoknak a neve, amit használunk.

olvass tovább

Az újgenerációs divat

Azt szokták mondani, hogy a fiatalok a jövő reménysugarai. Ezt az egyszerű alapelvet átültetve a divat területére, hosszas fejszámolás után megkapjuk végeredményként, hogy a 21. század stílust teremtő és divatot diktáló képviselői az Y és Z generáció legnépszerűbb tagjai.

olvass tovább

Dobozba zárva

  • 2014. június 06.

Mindenki szeret játszani. Ki labdával, ki kártyával, esetleg hintalóval… A XXI. század fenegyerekei pedig szinte biztos, hogy a számítógép klaviatúráján pötyögnek a legszívesebben. Az Y és Z generáció tagjai már-már szimbiózisban élnek a digitális eszközökkel. Semmi csodálkoznivaló nincs azon, ha egy kisgyerek a babakocsiban üldögélve táblagépet nyomogat. Talán azon se döbbennénk meg, ha azzal a kezében jönne világra, mivel a számítógép, az okostelefon és az internet szerves részét képezi mindennapjainknak. Kütyüket, netet szinte mindenki használ, így az ember csak akkor kapja fel a fejét, mikor már tényleg eldurvul a helyzet…

olvass tovább

Lélek és glamour

  • 2013. július 20.

Bemutatták a Thomas Sabo őszi/téli kollekciójának legújabb kedvenceit! Kampányarcuk a brit modell, Poppy Delevingne a Vogue magazin szerint Párizstól Londonig a világ egyik legjobban öltözött nője, aki családi hátterének köszönhetően a legrangosabb társasági körökben is járatos. A fiatal, divat orientált nők egész generációjának példaképe, hiszen öltözéke mindig sikkes, hiteles és az adott alkalomnak megfelelő. A divat és a filmiparban való folyamatos jelenlétének köszönhetően a méltán népszerű és különleges ezüst ékszereket forgalmazó Thomas Sabo is felkérte, hogy mutassa be legújabb kollekcióját…

olvass tovább