Kulcsszó keresés /


Stílus inspo: outfit ötletek Bella Hadidtól

Napjaink egyik legismertebb és legfelkapottabb topmodellje Gigi Hadid húga, Bella Hadid még mindössze csak 20 éves, mégis vonult már a Tommy Hilfiger és a Moschino kifutóján, szerepelt a GQ és Harper's Bazaar címlapján, sőt, 2016-ban a Victoria's Secret angyalkáinak táborába is beállt. Stílusát leginkább a sportos és szexis elemek kombinálása jellemzi, ami cseppet sem meglepő tökéletes alakját figyelembe véve.

olvass tovább

A tökéletes sminkalap

  • 2017. április 26.

Nincs időnk minden nap kozmetikushoz szaladgálni vagy végigcsinálni egy hosszabb procedúrát otthon, hogy olyan bőrünk legyen, mint a topmodelleknek. Nem túl szép látvány egy tükörfényes homlok vagy a pikkelyesen hámló orrcimpa, de higgyétek el, a modelleknek – illetve a sminkeseknek – is meg kell dolgozniuk az egészséges külsejű arcbőrért.

olvass tovább

Top15: inspiráló outfitek Kendall Jennertől

Kendall Jenner a Kardashian-Jenner klán azon tagjai, aki leginkább „celebkedésből” élő családtagjaihoz képest meglehetősen sokat letett az asztalra, illetve aki még mind a mai napig hasonlít egykori önmagára is, annak köszönhetően, hogy nem feküdt hetente kés alá, mint legtöbb testvére. A 21 éves modell jelenleg is az Estée Lauder arca, végigvonulhatott a kifutón, mint Victoria’s Secret angyal, illetve szerepelt már a Harper’s Bazaar és a Vogue September Issue címlapján is. Kétségtelen tény, hogy jó ízlésért sem kell a szomszédba mennie, így tanácsos pár stílus trükköt ellesnünk a fiatal topmodell lánytól!

olvass tovább

Top15: inspiráló outfitek a topmodell Gigi Hadiditól

Gigi Hadid, aki már 2 évesen a Guess-nek modellkedett, még mindig csak 21 éves és napjaink egyik legkeresettebb topmodellje. A fiatal lánynak, aki több alkalommal Victoria's Secret angyalként vonult végig a kifutón, illetve a Tommy Hilfiger arcaként is debütált 2016-ban, már Instagramon is több, mint 28 millió követője van. A kislányos arcáról, mégis nőies kisugárzásáról ismert modell outfitjei leginkább a fekete, szürke és púder színek palettáján mozognak, melyeket könnyedén használhatunk inspirációként saját ruhatárunk frissítésekor, hiszen leginkább letisztult, basic darabokról van szó.

olvass tovább

11 tipp, hogy jól mutass minden fényképen

  • 2016. december 28.

Ahhoz, hogy a fényképezőgép előtt is jól mutass fel kell fedezd, milyen a nyerő a mosolyod, hogy remek legyen a megvilágítás a rajtad lévő ruha és a testtartásod. Szakértőket kérdeztünk meg arról, miként engedhetnéd szabadjára a benned rejlő topmodellt. Válaszaikból született meg a 11 legjobb tippünk arra, hogy legyél dögös a fotókon.

olvass tovább

Ettől fogynak a topmodellek!

  • 2015. október 15.

Amikor a topmodelleket meglátjuk a kifutókon, vörös szőnyegen, vagy éppen a magazinok hasábjain, legtöbben önkéntelenül is felsóhajtunk, és arra vágyunk, bárcsak nekünk is olyan tökéletes idomaink lennének, mint nekik. Most a világ legjobb női árulják el a titkukat, hogy ők, hogyan hozzák formába magukat!

olvass tovább

Isten éltessen Tyra Banks!

  • 2014. december 04.

Ma 41 éves Tyra Banks, amerikai szupermodell, aki nemcsak a Victoria’s Secret egyik legismertebb angyalkája volt, de a Topmodell leszek! című reality-jével mára az egész világot meghódította. Bár élete olykor botrányoktól hangos, általában igyekszik jó példát mutatni. Isten éltesse!

olvass tovább