Kulcsszó keresés /


Tokió élménybeszámoló

Mindig rá kell döbbennem, hogy annyi hely van, amikről akár már írhattam volna a blogon, mert akkoriban kerestem fel őket, mikor már blogoltam is, de aztán valahogy mégis kimaradtak, és semmi nyomuk itt. Az egyik ilyen város Tokió, ahol 2015 júniusában töltöttem 10 napot és számomra elképesztően király emlékként maradt meg, Szingapúr, Szöul és Hong Kong mellett vált a kedvenc ázsiai nagyvárosommá, viszont ezekkel ellentétben az egyetlen hely volt, amelyre nem csak, mint csodás-egzotikus útiélményre gondoltam, hanem úgy éreztem, hogy itt akár még élni is tudnék.

olvass tovább

Így vásárolj olcsón repjegyet!

  • 2016. június 12.

Kalandvágyó vagy, de a bankszámlád egyelőre nem fedezi világjáró körutas terveid? Nos, sokan vagyunk, akik nem szeretnének lemondani a repülő kényelméről, és gyorsaságáról, ám nem költenénk el fél vagyonunkat egyetlen utazásra. Egy kis ésszel azonban könnyen foglalhatunk elérhető áron repjegyet, és nem kell ellenállnunk Párizs, Tokió, vagy éppen Milánó csábításának.

olvass tovább

Design üzletek a nagyvilágból

  • 2014. január 06.

Tokyo - Acne shop. Nemrég nyílt meg Tokióban a svéd ACNE divatmárka üzlete, melynek kialakításánál a tervezők igyekeztek becsempészni a skandináv életérzést a japán metropoliszba.

olvass tovább

Japán robotok az oroszlánok lábainál

  • 2013. augusztus 02.

A jövő elkezdődött. A Lánchíd pesti hídfőjénél legalábbis biztosan. Robotok szállták meg a Széchenyi teret ugyanis, és elhoztak nekünk egy fantasztikusan új és merész japán konyhát egyenesen Tokióból. Vigyázat, nem csak az ízérzékeinkre lesznek hatással!

olvass tovább

Nanushka 2010 ősz/tél

  • 2010. szeptember 17.

Sándor Szandra, azaz Nanushka (mely kezdetben még csak Szandra beceneve volt), hazánkban is és külföldön is egyre nagyobb sikereket ér el a kollekcióival. A márka olyan külföldi piacokon is jelen van, mint Helsinki, Los Angeles, Madrid, Bécs, New York és Tokió.

olvass tovább

Replay 2010 Tavasz/Nyár

  • 2010. március 25.

A Replay márkát 1978-ban Olaszországban, azon belül is Asoloban alapították, azóta számtalan országba és városba eljutott, mint például Moszkva, Amszterdam, Párizs, Tokió, Rómá és szerencsére már nálunk is.

olvass tovább