Kulcsszó keresés /


Top 10: Barátságtetkók, mert egy igaz barát örökké veled marad

Egy igaz barát örökké veled marad, ahogy egy tetoválás is, rajtad. Mi úgy gondoljuk, az ember képes megítélni, kik a legfontosabb személyek az életében, és képes kitartani mellettük akár egy életen át – miért ne lehetne megpecsételni egy őszinteségen, feltétlen bizalmon, kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló barátságot? Mondjuk az alábbi tíz tetoválás egyikével.

olvass tovább

Új divatőrület: a hajtetkó!

  • 2015. október 29.

Nehéz dolga van a celebeknek, főleg, ha valamilyen divatújdonsággal szeretnének előrukkolni. Kylie Jennernek most mégis sikerült, ráadásul anélkül, hogy bohócot csinált volna magából.

olvass tovább

12 darab, ami kell neked a fesztiválra

  • 2015. június 24.

Jönnek a rojtok, a gladiátor szandik, a bakancsok, az azték minták, a hippi blúzok, meg a rojtok, és a rojtok, plusz a rojtok. Egy valami van viszont, amit biztosan elfelejthetsz, az az aranytetoválás. Az aranytetkó ugyanis nem menő. Lapozgasd át nyári fesztiváltrend-katalógusunkat, megmutatjuk azt is, honnan rendelhetitek meg őket.. Egyéni válogatás!

olvass tovább

A legütősebb sztártetkók

  • 2012. június 30.

Nincsen tetoválásod? Hollywoodban régóta tombol a tattoo láz, a celebek hétről hétre új motívumokkal bővítik meglévő rajzaikat. Milyen mintákra esküsznek a sztárok?

olvass tovább

Tetoválás a kifutón

  • 2012. április 05.

Volt idő, mikor még tabunak számított a modellek körében a tetoválás. Manapság nem gond, ha itt-ott megbújik egy tetkó. Melyik modell milyen mintát visel a testén?

olvass tovább