Kulcsszó keresés /


Szerződés az ördöggel III. rész

A történet folytatódik, melyben egy jómódú család életét ismerhetjük meg, akik immáron 20 éve veszik fel a harcot nap, mint nap a különféle szenvedélybetegségekkel. Cigi, alkohol, gyógyszerek, drog. Mi vezetett ideáig? Hogyan romlott a helyzet évről-évre? Miként csúszik az ember egyre mélyebbre a szerekkel szemben? Van kiút? Ezekre a kérdésekre keresem én is, velük együtt, a válaszokat.

olvass tovább

Szerződés az ördöggel II. rész

A történet folytatódik, melyben egy jómódú család történetét ismerhetjük meg, akik immáron csaknem 20 éve veszik fel a harcot nap, mint nap a különféle szenvedélybetegségekkel. Cigi, alkohol, gyógyszerek, drog. Mi vezetett ideáig? Hogyan romlott a helyzet évről-évre? Miként csúszik az ember egyre mélyebbre a szerekkel szemben? Van kiút? Ezekre a kérdésekre keresem én is, velük együtt, a válaszokat.

olvass tovább

Szerződés az ördöggel I.

Bekanyarodtam gyermekkorom egyik gyakori színhelyére, a balatoni nyaralóövezet utcájába, ahol egy tóparti luxusház nyújt otthont a családnak, akikhez látogatóba jöttem. Ha azt hiszed, hogy Magyarországon nincsenek igazi kacsalábon forgó nyaralók a Balaton partján, nagyon tévedsz. És ha azt hiszed, hogy a gazdagság, szó szerint készpénz a boldogsághoz, még nagyobbat tévedsz.

olvass tovább