Kulcsszó keresés /


Beteljesületlen

Lapul pár szerelmes levél a fiókodban, cikázik néhány fájdalmasan kimondott, és kegyetlenül kimondatlan gondolatfoszlány a fejedben. Őrződ az emlékeidet. De hogy minek? Mert van egy beteljesületlen a zsebedben? Egy beteljesületlen szerelem?

olvass tovább

Híres szerelmes levelek a múltból

  • 2019. szeptember 22.

Hol van már az az idő, amikor a szerelmesek kézzel írott leveleket váltottak? Amikor még az érzelmeket szép szavakkal fejezték ki? Bizony tény, a mai világban meglepődnénk, ha egy férfi levélben tudatná velünk érzelmeit. Ugyanakkor az is tény, hogy legbelül mindannyian mélyen meghatódnánk egy ilyen gesztustól. Most híres emberek szerelmes leveleit gyűjtöttük össze, melyeket érdemes elolvasni.

olvass tovább

70 évig őrzött titkok

  • 2014. szeptember 25.

Hetven évig állt elhagyatottan ez az Opera melletti párizsi lakás, melynek tulajdonosa egy 91 éves hölgy, Marthe de Florian unokája volt. Az idős asszony a II. világháború idején menekült el a gyönyörű lakásból, mely egy kétmillió eurót érő Giovanni Boldini festmény is rejtett, amely Marthe-t ábrázolja. A lakásban megtalálták a festő és a múzsája között váltott szerelmes levelek tömkelegét. Nézzétek meg a helyszínen készült képeket. Lélegzetelállítóan romantikusak!

olvass tovább

Women's Secret szerelmes hírek

  • 2012. február 02.

„Kaptál már valaha szerelmes levelet? Esetleg írtad már meg az érzéseidet valaki másnak? Nem baj, ha végül el sem küldted, szerelmes leveleddel most csodás romantikus hétvégét nyerhetsz!

olvass tovább