Kulcsszó keresés /


Így tökéletesítsd szemöldöködet 5 lépésben

  • 2019. április 12.

A szemöldök-kultusz korában, sajnos nem sokan születünk olyan dús szemöldökkel, mint Brooke Shields, Cara Delevingne vagy Taylor Hill, azonban van egy jó hírem, néhány egyszerű lépéssel rásegíthetünk, hogy szemöldökünk az arcunkhoz passzoló, számunkra tökéletes formát öltsön.

olvass tovább

In memoriam Frida Kahlo

  • 2018. július 13.

Frida Kahlo életrajza és szemöldöke mellett egyszerűen képtelenség szó nélkül elmenni. Személyiségének megfelelően szenvedélyes életet élt, tele test-lelki fájdalommal, melyekkel bátran szembeszállt, és hihetetlen életkedve is valahogy ebből táplálkozott. Valósággal habzsolta az életet – majd a férfiakat és a nőket is. Emellett rendkívül tehetséges festőművész volt, aki egy idő után a XX. századi Mexikó emblematikus alakjává nőtte ki magát. Ma rá emlékezünk.

olvass tovább

A szemöldök aranyszabályai

  • 2018. április 28.

Vannak szerencsések, akik tökéletes szemöldökkel születtek, de még mindig többségben vannak, akiknek mindennapos formázást igényel. Néhány egyszerű lépéssel és trükkel viszont bárki elérheti az áhított formát. Ezeket most Keira Knightley-n fogom bemutatni.

olvass tovább

Mire vágyik a magyar nő?

Amikor épp ezen az íráson gondolkoztam, megkértem a legjobb barátnőmet, hogy válaszoljon a kérdésre. Pont úgy nézett rám, mint a világ legnagyobb idiótájára, majd felvonta a szemöldökét és megkaptam a lehető legjobb választ: talán arra, hogy hagyják már békén a p*csába. Van benne valami.

olvass tovább

2012 S/S MAC sminktrendek

  • 2012. március 25.

A Westendben jártunk, hogy a MAC szentélyben ellessük a legújabb sminktrendeket. Az egyórás szeánszon két SPA ihlette sminket is ellestünk: a jelszó az üdeség!

olvass tovább

A szemöldök ápolása

  • 2009. március 10.

A kilencvenes évek vonalvékonyságú szemöldökének hála Istennek mára leáldozott, de gondozni, ápolni a szemöldököt így is kell. Erre adunk néhány ötletet, ahogy azoknak is megpróbálunk segíteni, akiket a természet vékonyabb, halvány vagy ritkás szemöldökkel áldott (vagy vert) meg.

olvass tovább