Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: Outfit ötletek városnézéshez

  • 2018. szeptember 05.

Itt van az ősz, és ez egyet jelent azzal, hogy beiktathatunk rövidebb, néhány napos Európán belüli utakat. Ha már városnézésnél tartunk nem árt a kényelmes viselet. Most azonban arra hoztunk tippeket, hogy mit viselj abban az esetben, ha külföldön jársz és városnézés közben nem csak kényelmes, de csinos ruhákat akarsz viselni.

olvass tovább

Így viseljük nyári ruháinkat ősszel!

  • 2017. október 14.

Szinte mindenkinek megvannak a szezonális kedvencei, az a ruha, az a szoknya, az a nadrág, amit fájó szívvel rak el. Pedig az, hogy véget ér a nyár, nem jelent egyet azzal, hogy az összes ilyenkor hordott darabunktól egy évre fájdalmas búcsút kell venni. Sok közülük ugyanis nagyon is ősz kompatibilis!

olvass tovább

Ezt viselték az emberek, amikor te (meg az anyukád, meg a nagymamád) születtél

Kíváncsi vagy rá, mikor villantották ki először a bokájukat, léptek utcára először nadrágkosztümben, mikor lett divat a rakott szoknya, és a farmersort? Akkor lapozz bele a száz évvel ezelőtti divatba, haladj visszafelé, vedd szemügyre az összes évet, és ámulj, mit viseltek az elődeink. Vigyázat! Durva nosztalgia, időutazós streetstyle-kalauz és stílussokk garantált!

olvass tovább

Stílusiskola: Így viseld a hátizsákot

Már egy jó ideje hódítanak a hátizsákok - olyannyira, hogy gardróbunk egyik olyan alapdarabjává vált a kényelmes táska, amelyet szinte mindennap viselünk. A hétköznapi megjelenésünk mellett egy csinosabb, elegánsabb outfitünk része is lehet!

olvass tovább

Párizs örökre a divat szerelmeseinek városa marad. Meg a fényé!

Párizs, a divat Olümposza, itt laknak a divatvilág istenei és királyai, és a selymesen úszó fényben megcsillanó cipősarkak látványától a mi szívünk is elolvad. Párizs ősszel igazi kedvenc, de leginkább akkor, amikor az őszi divathetek alatt elárasztják a várost a szebbnél szebb, csinosabbnál csinosabb öltözékek. Mert Párizs megér egy misét. Vagy kettőt.

olvass tovább

Az utca embere jobban fest, mint egy manöken - Őrült jó streetstyle outfiteket a New York Fashion Weekről

Ha szabad ennyire bátor kijelentést tenni, akkor azt mondom, hogy a mostani őszi, new york-i utcaképben mászkáló hölgyek szebben festenek, mint a manökenek a divathetek kifutóin. Szóval elképesztően stílusos emberek jöttek megnézni a jövő nyári kollekciókat. Ergo, lehet, hogy az utca népe jobban menti át magának a divatot, mint azt elsőre gondolnánk?

olvass tovább

20 alkalom, amikor bebizonyosodott, hogy Jennifer Lawrence valódi ikon

  • 2016. április 30.

Sallangmentes. Önazonos. Tehetséges. A neve nagyon hamar felkerült Hollywood A-listájára, de semmiképp sem túl korán, mert megérdemli a díjakat, amiket eddig bezsebelt, és a karrierje még csak most indult. Jennifer Lawrence valódi példát állít a fiatalok (és az idősebb korosztály) elé, mindenben. Stílusa pedig önmagát igazolja.

olvass tovább