Kulcsszó keresés /


10 tökéletes randiszett őszre

  • 2017. október 01.

Ezeket a különböző textúrájú rétegeket kell a kényelemmel, és persze a csinos, nőies megjelenéssel párosítanunk, ha romantikus randevúra kerül a sor. Hoztunk 10 outfitet, ami segítségül szolgálhat, ha tanácstalanok lennénk.

olvass tovább

Vesézzük ki Harry herceg választottjának stílusát - Meghan Markle Best Looks

Meghan Markle amerikai színésznőt legelőször is a Suits című sorozatból ismerhetjük, ám most nagyot fordult vele a világ, és egycsapásra mindenki rá kíváncsi. Vilmos öccsével, Harry herceggel randevúzik ugyanis, és a szóbeszéd arról mesél, hogy nagyon szerelemesek és már Vilmosnak és Katalinnak is bemutatta választottját. Meghan Markle stílusalbuma terítéken:

olvass tovább

Top 10 Ünnepi öltözet fiúknak

  • 2013. december 11.

Karácsony idején, a szeretet ünnepén éppoly fontos megtisztelnünk az ünnepet azzal, hogy nem csak a karácsonyfánk, a lakásunk, de mi magunk is ragyogásba boruljunk, és mindezt az ünnep tiszteletére tegyük. Ilyenkor gyermekink számára is fontos a készülődés, a csillogás, így összegyűjtöttünk a fiúk számára 10 elegáns öltözetet, amit bátran viselhetnek az ünnepek alatt.

olvass tovább

Karácsonyi varázslat a H&M - ben

  • 2013. december 02.

Hamarosan itt a várva várt ünnep és már szinte minden üzletbe megérkezett a karácsonyi kollekció! Így nem kell az utolsó pillanatra hagynunk, hanem még időben elkezdhetjük a felkészülést! A H&M divatmárka az ünnepi szezonra egy teljesen új kampányt indított el . A több neves modell részvételével készült kampány üzenete az, hogy az egész család együtt ünnepel!

olvass tovább

Mini outfit - ne tűnj el őszi vidámság

  • 2013. november 29.

StyleKids - Stílusra Születtem! Heti sorozatunkban minden pénteken hozunk nektek egy Mini Outfit-et, hogy szemügyre vegyük a gyerkőcöknek tervezett ruhácskákban rejlő lehetőségeket! Ma összeállításunkban az őszi színek vidámságát szeretnénk még itt tartani a hideg decemberben.

olvass tovább

Kényelmes és csinos ruhák bölcsibe, oviba

  • 2013. november 26.

Gyakran kapok olyan leveleket, amelyekben Anyukák szeretnének tanácsokat kérni, hogy hogyan öltöztessék a gyermeküket kényelmesen, de mégis csinosan a bölcsiben vagy az óvodában. A kényelmes gyerekruha is lehet csinos és a csinos is kényelmes, ezért most bemutatunk néhány őszi-téli összeállítást a magyar anyukák körében is kedvelt három márka kínálatából.

olvass tovább

Mini Outfit - Cicalány

  • 2013. november 22.

StyleKids - Stílusra Születtem! Heti sorozatunkban minden pénteken hozunk nektek egy Mini Outfit-et, hogy szemügyre vegyük a gyerkőcöknek tervezett ruhácskákban rejlő lehetőségeket! A mai jelszavunk: MIÁU!

olvass tovább

Mini Outfit - Őszi séta

  • 2013. november 15.

StyleKids - Stílusra Születtem! Heti sorozatunkban minden pénteken hozunk nektek egy Mini Outfit-et, hogy szemügyre vegyük a gyerkőcöknek tervezett ruhácskákban rejlő lehetőségeket! Mai összeállításunkban egy hűvösebb napokra alkalmas őszi szett variációt mutatunk be.

olvass tovább

Kapucnis babaruhák– csak divatosak vagy praktikusak is

  • 2013. november 14.

Amikor még nem volt kisbabám és láttam pici gyerekeket jópofa, kapucnis pulóverekben, azt gondoltam, hogy ilyen majd az én gyerekemnek is lesz, mert nagyon trendi és vagány babaruha. Természetesen be is szereztem néhány darabot és az első sétánál – ami nyáron volt – rá is adtam Fridára. Aztán jöttek a hidegebb idők, amikor a kapucni jelentősége megnőtt volna, de úgy éreztem sok esetben inkább egy plusz fölösleges, melegítő réteggé vált.

olvass tovább