Kulcsszó keresés /


Nutellás kísértés: Ízletes kalács recept

Egy mennyei recepttel készültem nektek, amit már sokszor elkészítettem otthon! A hideg, bekuckózós időszakban szerintem mindenki hajlamosabb több édességet majszolni és otthon ülni egy jó sorozat vagy film előtt, amihez elengedhetetlen kellék egy kis nassolnivaló. A következőkben egy olyan nutellás kalács receptjét hoztam el nektek, aminek elkészítése kicsit bonyolultabb, de abszolút megéri.

olvass tovább

5 sorozat, amivel feldobhatod az otthon töltött őszi estéket

  • 2021. november 08.

Ősszel egyébként is több időt töltünk otthon, így kénytelenek vagyunk olyan elfoglaltságot találni, amivel kicsit feldobhatjuk a négy fal között töltött órákat. Szerencsére elég sok olyan sorozat van mostanában, amelyeket egyéb körülmények között is érdemes lenne megnézni, most pedig kifejezetten feldobhatják az estéinket!

olvass tovább

Szerelmünk igazi táptalaja - a szövetségünk

A szerelem sokak számára soha el nem múló misztérium. Egy olyan sáv az életünkben, ami bár időnként fájdalmat okoz, mégis teljessé teszi a létezésünket. Azt is mondhatnánk, hogy egyúttal egy nagy tanító mester is, hiszen szárnyaink bontogatásától kezdve, a valós repülésen át, egészen a bőrünket felhasító landolásig sorozatos leckéket ad fel. És ezeket a leckéket, melyek között vannak nagyszerűek, és kevésbé kellemesek is, visszük magunkkal a hosszú útra.

olvass tovább

Egy csésze tea: A legfinomabb teák

Hamarosan itt a November és vele együtt egyre hűvösebb lesz. Ebben az időszakban néha csak arra vágyok, hogy otthon üljek bekuckózva, a pihe-puha takarómmal, a kedvenc sorozatommal vagy könyvemmel karöltve. Mindeközben egy bögre teát szürcsölgetnék, ami boldogsággal és melegséggel tölt el.

olvass tovább

A legjobb Szex és New York idézetek az öregedésről

  • 2021. október 15.

Mind imádtuk a Szex és New York sorozatot, mert több száz kilométerre innen a stílusos manhattani nők életében, a saját problémáinkra ismertünk rá. Imádtuk, mert megnyugtató volt, hogy az öregedéssel ezeknek a belevaló nőknek is épp úgy szembe kellett nézniük, mint nekünk. A legkedvesebb, legigazabb öregedésről szóló idézetek következnek most tőlük.

olvass tovább

A döntéseink sorozata - avagy az életünk útjai

  • 2021. október 13.

Sokunk szájából elhangzik az a mondat időről-időre, hogy "ha vissza mehetnék, ma már másképp csinálnám." és valóban az ember utólag mindig bölcsebb. De vajon mennyiben határozza meg életünk kimenetelét egy-egy döntés, amit korábban meghoztunk?

olvass tovább

Ha most túl nehéz lenne velem

Én is látom, hogy a kelleténél talán többször csap össze a fejem felett a káosz-hullám. Sorozatban tör rám, aztán csak nézek, hogy ez a sok minden mégis, hogy jött össze? Szinte már kínosan nevetgélve huppanok le az ágy szélére. Miért az én csomagom mindez?

olvass tovább

Amikor egy nő megedződik lelkileg már nem tesz meg mindent

  • 2021. szeptember 05.

A női érzékenység a sorozatos kudarcok hatására transzformálódik és egy olyan láthatatlan erőt kölcsönöz, aminek hatására már sokkal határozottabban vesszük az élet akadályait. Egy erős nő nem volt mindig erős, de ha egyszer felfedezi magában ezt a belső hangot, onnantól már megállíthatatlan lesz és többé nem lehet vele majd játszadozni.

olvass tovább

Az elmulasztott lehetőségek utcája

Az elmulasztott lehetőségek utcájában bolyonganak céltalanul ők, akik nem tudják elsiratni az utat, amire végül nem léptek rá. Nem léptek rá, mert túl büszkék, és túl gyávák voltak, nem volt bennük elég spiritusz, és szerintük rosszkor voltak rossz helyen. Már nincs erőm, nincs motivációm, mondták, túl sokat csalódtam, és estem pofára, testemen és szívemen hegek sorozata, még egy csalódást nem viselek el, abba már belehalok.

olvass tovább