Kulcsszó keresés /


Oscar-díjat nyert a Saul fia – Összegzés a 88. Oscar-díjátadóról

Több okból kifolyólag is különösen vártuk az idei Oscar gálát. Az első, legnyomósabb okot természetesen a Saul fia jelöltsége szolgáltatta, második okként következhetett imádott Leonardo DiCaprionk újabb jelölése és az eddigieknél még nagyobb esélye az est fődíjáért, illetve a verseny a végsőkig éles maradhatott a Legjobb film aranyszoborért, ami önmagában megérte a ma hajnali virrasztást!

olvass tovább

Oscar 2016: 35 estélyi ruha, amit látnod kell

  • 2016. február 29.

Nagy örömmel kezdjük ezt a hétfőt, hiszen Nemes Jeles László Oscar díjat nyert a Saul fiával ma hajnalban. Továbbá megtört az átok, Leonardo DiCaprio vihette haza az arany szobrocskát a legjobb férfi főszerepért. Egész éjjel követtük az eseményeket, nagyon izgultunk, és túl a nagy drukkon, most egy kicsit könnyedebb oldaláról tekintünk a hajnali órákra. Oscar ruhamustra következik:

olvass tovább

Íme, az Oscar-jelöltek listája!

  • 2016. január 14.

Tűkön ülve vártuk, hogy jelölik-e a Saul fiát a legjobb idegennyelvű film kategóriában, persze a többi kategória esélyeseire is feszült izgalommal tippeltünk. Most végre itt van a hivatalos lista!

olvass tovább

Történelmet írt a Saul fia!

  • 2016. január 11.

Az idén 73. alkalommal megrendezésre került Golden Globe-gálán történelmet írt Nemes Jeles László alkotása, ami több nemzetközi díj besöprése után most a Golden Globe-díjra is érdemes volt, így hazánk először szerzett Golden Globe-elismerést, melynek az Oscar-díjas Helen Mirren is szívből örült!

olvass tovább

Saul fia

  • 2015. június 16.

A Saul fia a mi gyermekünk. És végre egy olyan, akire büszkék lehetünk! Nemes László filmje a 2015-ös cannes-i filmfesztivál több-, köztük a nagydíját is bezsebelő alkotása már megtekinthető a mozikban, de elsőként látható az Oscarra nevezett filmek listáján is, mint „legjobb idegen nyelvű film,” Magyarország nevezettjeként.

olvass tovább