Kulcsszó keresés /


Sarka Kata titka

  • 2014. október 30.

Sarka Kata az egészséges életmód és természetes eljárások híveként beavat minket egészségének, szépségének rejtelmeibe, valamint elárulja nekünk milyen különleges, forradalmi alakformáló eljárások segítségével őrzi csodálatos alakját!

olvass tovább

Sztárok és pilóták buliztak a GP after partin

  • 2014. július 29.

Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek. Talmácsi Gábor, Győrfi Pál, Horváth Éva, Ada, Sarka Kata, Árpa Attila és Kiss Endi mellett a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne és a Williams tesztpilótája, Felipe Nasr is a Symbolban bulizott.

olvass tovább

Csillogás - luxus: FASHION DELUXE HUNGARY 2011

  • 2011. május 23.

2011. május 25-én 18 órától Fashion Deluxe Hungary 2011 címmel 9 divattervező tart különleges divatbemutatót a Boscolo-ban. Az egyedi performance-okkal gazdagított bemutatón híres és feltörekvő divattervezők mutatják be az idei nyári öltözködés trendjeit. A show igazi csemege mindazok számára, akiket érdekel, hogy merre haladnak a magyar divattervezők, melyek lesznek az aktuális trendek, illetve hogyan mutatható be mindez nem mindennapi látványelemekkel fűszerezve. Tervezők: Léber Barbara, Király Tamás, EXP Fashion, Green Culture, LeCorset, Essende, Hercendorfer Tímea, Szépligeti Ágnes, Matliák Eszter, az est rendezője Dányi András. A tervezőkön kívül olyan hírességek is ott lesznek, mint Orosz Barbara, Sarka Kata, Nkuya Sonia vagy Lévai Adrienn, akik különösen érdeklődnek a magyar tervezők munkái iránt.

olvass tovább