Kulcsszó keresés /


Parpar - Rusztik álomkivitelben

  • 2016. december 09.

Karácsony közeledtével az ember már hetekkel előre ünnepi hangulatba kerül. Ilyenkor előszeretettel látogatjuk meg a téli vásárokat is, ahol szebbnél-szebb dekorációkat, és kézzel készített termékeket fedezhetünk fel.

olvass tovább

Dekorötletek a rusztikus stílus kedvelőinek

Ha szereted a természet színeit, mint a barna, a zöld és a földárnyalatok, illetve közel állnak hozzád a világos, tágas terek és a fa alapanyag, akkor te is egy vagy közülünk, a rusztikus stílus rajongói közül. Alábbi képgalériánk segítségével berendezheted álomotthonodat, sőt talán valódi lakásod dekorálásához is szerezhetsz némi inspirációt.

olvass tovább

Cseresznyés-tejszínes torta kezdőknek

  • 2014. június 23.

Olyanoknak is ajánlom, akik sosem sütnek, és félnek a bonyolult dolgoktól, de már unják a kész piskóta lapra halmozott por pudingot és por zselét. Most hirtelen bevillantak a régi gyerekzsúrok, ahol az utóbbi műanyag édesség volt mindig a sztár. Mióta rendszeresen sütök, - ez alatt az utóbbi tíz évet értem - általában készítettem tortát a saját születésnapomra. Idén spontán voltam, és abból alkottam, ami a hűtőben volt, de azt hiszem egyik tortámat sem szerettem még ennyire. Rusztikus, friss, nem túl édes, ami még fontos: egyáltalán nem bonyolult, mégis megállná a helyét küllemre is akármelyik cukrászdában.

olvass tovább

Ahol A Férfi lakik - inspirációk I.

  • 2010. január 20.

Sötét színek keverése némi világossal... a rusztikus stílus redizájnja, kevés ipari hangulattal. Elegáns, luxust sugalló, ugyanakkor komoly (talán a humor hiányzik belőle, abból sosem árt), sőt talán komor.

olvass tovább