Kulcsszó keresés /


Top30: a legjobb romantikus vígjátékok listája

Bár sokan nem szívesen ismerik be, de időnként mindenki számára felüdülést és tökéletes kikapcsolódást jelenthetnek a romantikus vígjátékok. A legjobb 30-at összegyűjtő listánkon vannak igazi klasszikusok, egészen új, illetve korszakalkotó filmek is. Az egészen biztosan közös bennük, hogy felhőtlen szórakozásra számíthatunk, ha közülük választunk. Illetve az is, hogy vétek lenne kihagyni őket!

olvass tovább

Igazából majdnem szerelem

Minden évben óriási lázban égek, hogy a filmgyárak milyen ünnepi filmmel kedveskednek idén a nagyközönségnek. Sajnos az utóbbi években rendre csalódás ért, és végül mindig a nagy klasszikusoknál kötöttem ki, otthon a kanapémon. Nálam minden idők egyik legimádnivalóbb karácsonyi romkomja az Igazából szerelem, de ha jobban górcső alá vesszük a filmet, bizony itt is felfedezhetjük azokat a jellegzetes motívumokat, amik a való életben sosem, vagy legalábbis mikroszkopikus eséllyel történnek meg.

olvass tovább

A legjobb McConaughey mozik

  • 2015. november 04.

Sokáig úgy tűnt, hogy a ma 46 éves színész beleragad a szépfiú kategóriába, és kizárólag másodosztályos, könnyed romkomokban láthatjuk. Aztán egyszer csak éles válás történt, és nem győztük kapkodni a fejünket, olyan lebilincselő alakításokat nyújtott, mostanra pedig végérvényesen beírta magát a legnagyobbak közé. Elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó aranyszobrocskát, továbbá mindenkit letaglózott tehetségével a HBO gondozásában készült True Detective c. sorozatban, emellett pedig példás férj és családapa. Születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a texasi fenegyerek legjobb filmjeit.

olvass tovább

A legjobb Katherine Heigl mozik

  • 2014. november 24.

Az éppen ma 36 éves Katherine Heiglt a Grace klinika című sorozatból ismerhetjük, melyért Emmy-díjjal is megjutalmazták. Mióta azonban kilépett a drámasorozatból, nem láttuk igazán komoly hangvételű filmekben, inkább csak könnyed, szórakoztató romkomokban. Születésnapja alkalmából ezek közül gyűjtöttük össze a legjobbat.

olvass tovább

Barátság extrákkal?

  • 2013. október 27.

Friend with benefits, lefordítva, az a jóbarátod, akivel hancúroztok időnként mindennemű kötöttség nélkül. Első hallásra a lehető legjobb megoldás az átmeneti időszakok átvészelésére, Mila Kunisnak és Justin Timberlake-nek, a szerintem méltatlanul felhypeolt romkomban, még életre szóló románcot is sikerült kicsiholni a kalandból. A valóság azonban nem mese habbal, és a barátság extrákkal feltuningolva, a legrosszabb rémálomba is átfordulhat, ahol már csak azt kérdezgeted magadtól “Miért, miért, MIÉRT mentem én ebbe bele?” .

olvass tovább