Kulcsszó keresés /


Pihenés a víz alatt

  • 2013. december 17.

Afrikában található a világ egyik legkülönlegesebb üdülőhelye. A Manta Resort különleges élményt nyújt a hotelbe látogató vendégeknek. Kinek kell led tv , amikor élőben nézhetjük az indiai óceán élővilágát akár az ágyunkból is.

olvass tovább

A legjobb resort kollekció: Burberry

  • 2013. június 07.

Az idei resort kollekciók közül a Burberry-é az egyik, ha nem éppen a legjobban sikerült. Christopher Bailey elmondása szerint inspirációját „a szomszédlány pimaszsága és titokzatossága” adta. Talán egy 16 éves fiú fejével ez helytálló gondolat lenne, mindenesetre a kollekción a luxus, az anyagos különleges mixelése és a nőiesség a legszembetűnőbb.

olvass tovább

Oscar De La Renta resortja

  • 2013. június 01.

A dominikai származású Oscar De La Renta egyike azon élő példáknak, akik bebizonyítják, hogy ha divatszakmáról van szó, a kor nem számít, sőt az az igazság, hogy az ő 80 évének köszönhetően elképesztő szakmai tudással és utánozhatatlan egyéniséggel rendelkezik.

olvass tovább

Nyaralj Diorban télen a Bahamákon!

  • 2013. május 22.

A Dior télvíz idejére tervezett resort kollekcióját a múlt héten mutatták be Monacoban. Méltó helyszín ez a nagy múltú divatház bemutatójához. Lássuk, mit ígérnek a téli nyaralóbőröndünkbe!

olvass tovább

A Chanel vakáción

  • 2013. május 12.

Szingapúr két nappal ezelőtt a franciáktól volt hangos. A Chanel ház itt mutatta be ugyanis a resort kollekcióját. És hogy miért éppen Szingapúr? A márkának hat üzlete van itt és az ázsiai piac habzsolja Lagerfeld ruháit. Bevalljuk, most mi is ott hűsölnénk a szigetország nyíló cseresznyefái alatt.

olvass tovább

Csupa-csupa olaj

  • 2012. november 18.

A növényi olajok évezredek óta közkedvelt természetes szépségápolók, mivel zsírsavaik szerkezete nagyon hasonló a bőr zsírsavaiéhoz.

olvass tovább

Divatbemutató a Louvre-ban

  • 2012. június 16.

Ha divat, akkor Párizs és ha már Párizs, akkor az Eiffel-torony vagy a Louvre. Így gondolkozott Massimilliano Giornetti a Salvatore Ferragamo divatház vezető tervezője is, amikor új 2013-as resort kollekció bemutatóját a múzeum ódon falai közé álmodta.

olvass tovább