Kulcsszó keresés /


Amikor a falaid győznek

Nem olyan fából faragtak, aki bármit is könnyen feladna és az élet folyamatosan tanít az alázatra és a türelemre. Megértettem ezeknek a fogalmaknak is a szükségszerűséget és megtapasztaltam már jótékony hatását is.

olvass tovább

Szívbe zárt titok

Bárcsak elmondhatnám az elmondhatatlant. A mosolyom mögötti csendes keserű-édes titkot, hogy mindenhol Téged kereslek a szemem sarkából. Elmondanám a mögöttes tartalmakat, betenném a hiányzó puzzle darabkákat, de nem felelsz, így csak a kétségek maradnak.

olvass tovább

Már mindent neked adtam

Bevettem a leszarom tablettám, és engedem, hagy fröcsögjön csak az egom, néha arra is szüksége van az embernek, hogy megszabaduljon az elfojtott indulatoktól, ez kevésbé mérgező, mintha bent tartanám, mert az lassan őröl fel. Néha már csak legyintek, és keserű-édes mosoly ül az arcomra, sokszor volt már így. Hányszor járjuk még ugyanazt a táncot, ismétlő lépésekkel? Egyet előre, kettőt hátra. Olyan kimerítő, olyan távoli már a cél, be kell lássam, hogy máshová is vezethet ez az út, nem biztos, hogy arra, amit egykor kettőnknek reméltem.

olvass tovább

Nem kellek eléggé

  • 2013. június 26.

Az elutasításnak számos formája létezik, sajnos egyik rosszabb a másiknál. A fájdalomokozás minden esetben érvényes. De lehet szépen is csinálni. Ha valakinek őszintén a szemébe mondják a tutit, sokkal többet ér a számtalanszor hallott kifogások helyett, mint a „nem akarlak megbántani” és a „legyünk barátok”. Ennél gyávább és szánalmasabb húzás aligha létezik.

olvass tovább

Isten mégsem tévedhetetlen

  • 2013. május 19.

Lassan elfogynak a percek. Itt élünk ezen a gyönyörű bolygón és mindenből olyan keveset adtak. Kevés az idő, hogy veled maradjak, hogy beszívjam jó mélyen magamba a párnán elejtett illatod.

olvass tovább