Kulcsszó keresés /


A '90-es évek rajzfilmjei

  • 2016. december 10.

Gyermekkorunk kedvenc meséi közül szemezgetni, kikapcsolódás egy téli hétvégén. Összegyűjtöttünk néhányat az általunk szeretett rajzfilmekből. Nektek melyik volt a kedvencetek annak idején?

olvass tovább

10 híres arc a rajzfilmfigurák mögött

  • 2016. szeptember 22.

A rajzfilmek nagy szerepet játszottak gyerekkorunkban, annak ellenére, hogy sokan nem is tudjuk, kik állnak a karakterek mögött. Most megmutatunk tíz híres színészt, akik a hangjukat kölcsönözték ezeknek a mesehősöknek.

olvass tovább

Mesék karácsonyra

Ezek a rajzfilmek nem csak gyerekeknek szólnak. Emlékeztetnek a karácsony lényegére, gyermeki lázba hoznak az ünnepek iránt, kedvet és energiát adnak a karácsonyi sürgés-forgáshoz.

olvass tovább

Disney paradicsomok

  • 2015. január 28.

A Disney mára felbecsülhetetlen birodalmat épített, melyek nem csak a rajzfilmekből, animációs filmekből és klasszikus mozifilmekből állnak, hanem többek között olyan üdülőparadicsomokból is, amit magunktól el se tudnánk képzelni. Íme, egy kis ízelítő!

olvass tovább

A legígéretesebb Disney filmek 2015-ben

  • 2015. január 04.

A Disney gondozásában mindig lenyűgöző alkotások születnek, azonban nem csak rajzfilmekre és animációs filmekre kell gondolni. A 2015-ös év számos Disney filmet hoz majd a mozikba, amik között Marvel hősökkel és a Star Wars szereplőivel is találkozhatunk majd. Elő a naptárakkal, megmutatjuk, mely premiereket érdemes már most piros betűkkel beírni!

olvass tovább