Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj pufi dzsekiket

Nem csak az új esztendő érkezett meg, de bizony a hideg is, amire lehet, hogy számítottunk, de nem biztos, hogy készültünk. Ha te is így vagy vele, akkor azt javasoljuk, hogy minél előbb szerezz be egy pufi dzsekit, vagy ha már van, akkor kapd elő gardróbodból, ugyanis ebben a darabban nem csak a hideg időjárást vészelheted túl, de kifejezetten csinos és stílusos is lehetsz!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj szoknyákat és ruhákat hűvösebb időben

  • 2018. november 16.

Úgy néz ki, hogy a meglehetősen nyárias "ősz" után bele is vágunk a télbe, ugyanis egyre hűvösebbre, sőt, kifejezetten hidegre fordul az idő. Persze ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a szoknyákról vagy ruhákról, mindössze be kell szereznünk pár harisnyát, illetve minél praktikusabban és stílusosabban összeválogatni a rétegeket. Egy bunda vagy egy pufi dzseki egyik outfitnek sem árthat!

olvass tovább

GANT KIDS

  • 2014. január 08.

Az amerikai márkát Bernard Gant alapította 1949-ben. A ruhákon egyszerre jelenik meg a városi elegancia és az amerikai lezserség. Magyarországra 1999-ben tört be a luxusmárka és azóta is hódítja a GANT divat szerelmeseit. Az idei szezonban a gyermek kollekcióra jellemzően a színes, friss, elegáns ámde mégis a maga sportos mivoltját képviselő ruhák kerültek középpontba. Egyszerre jelennek meg a pufi dzsekik és a kötött anyagok. A színek visszafogottak, ámde kellő gyermeki stílussal rendelkeznek.

olvass tovább