Kulcsszó keresés /


Oscar-díjat nyert a Saul fia – Összegzés a 88. Oscar-díjátadóról

Több okból kifolyólag is különösen vártuk az idei Oscar gálát. Az első, legnyomósabb okot természetesen a Saul fia jelöltsége szolgáltatta, második okként következhetett imádott Leonardo DiCaprionk újabb jelölése és az eddigieknél még nagyobb esélye az est fődíjáért, illetve a verseny a végsőkig éles maradhatott a Legjobb film aranyszoborért, ami önmagában megérte a ma hajnali virrasztást!

olvass tovább

Oscar 2016: 35 estélyi ruha, amit látnod kell

  • 2016. február 29.

Nagy örömmel kezdjük ezt a hétfőt, hiszen Nemes Jeles László Oscar díjat nyert a Saul fiával ma hajnalban. Továbbá megtört az átok, Leonardo DiCaprio vihette haza az arany szobrocskát a legjobb férfi főszerepért. Egész éjjel követtük az eseményeket, nagyon izgultunk, és túl a nagy drukkon, most egy kicsit könnyedebb oldaláról tekintünk a hajnali órákra. Oscar ruhamustra következik:

olvass tovább

Az Oscar Legjobb film díja nyomában

Február 28-án, vasárnap késő délután kerül megrendezésre a 88. Oscar-gála a Los Angeles-i Dolby Színházban. A filmes díjátadók legnemesebbike, ismét nyolc egész estés filmprodukciót jelölt a Legjobb film kategóriában, amelyeknek így lehetősége nyílik elvinni az este fődíját. Alább egy laikus véleményét olvashatjátok a szóban forgó alkotásokról.

olvass tovább