Kulcsszó keresés /


Érdekességek Lady Gaga-ról

  • 2019. március 03.

Mindig is sejthető volt, hogy Lady Gaga több egy átlagos, hirtelen felkapott sztárocskánál. Tehetsége megmutatkozott már énekes-dalszerzőként, és A csillag születik című film főszereplőjeként is. A nemrég lezajlott Oscar gálán, 9 eddig már megszerzett Grammy-díja mellé sikerült bezsebelni egy Oscar szobrocskát is. Így hoztunk néhány érdekességet az énekesnőről, amiket talán eddig nem is gondoltál volna róla.

olvass tovább

47 fotó a ma 47 éves Jennifer Lopez lehengerlő stílusáról

Bármennyire is hihetetlen, de az isteni Jennifer Lopez, a bombasztikus kinézetű J Lo ma ünnepli 47. születésnapját. A Jenny from the block című számmal robbant be a köztudatba, és nemcsak zenei karrierje tiszteletreméltó, hanem a színészi pályán is megállja a helyét. A 'lány a gettóból' imázs rég halott. Idézzük fel legemlékezetesebb stíluspillanatait a nagyszerű énekesnőnek. Isten éltessen Jennifer!

olvass tovább

Oscar-díjat nyert a Saul fia – Összegzés a 88. Oscar-díjátadóról

Több okból kifolyólag is különösen vártuk az idei Oscar gálát. Az első, legnyomósabb okot természetesen a Saul fia jelöltsége szolgáltatta, második okként következhetett imádott Leonardo DiCaprionk újabb jelölése és az eddigieknél még nagyobb esélye az est fődíjáért, illetve a verseny a végsőkig éles maradhatott a Legjobb film aranyszoborért, ami önmagában megérte a ma hajnali virrasztást!

olvass tovább

15 vörös szőnyeges ruha, amik beleégtek a tudatunkba

  • 2016. február 23.

Vasárnap lesz a 88. Oscar gála, amit mondanunk sem kell, hogy már mi is tűkön ülve várunk. Vörös szőnyeges összeállításból hoztunk nektek - ismét - egyet, bár nem voltunk szűkmarkúak ez ügyben az utóbbi időben. Most olyan ruhákat gyűjtöttünk össze, amiket egész biztos, hogy sosem felejtünk el... Na de nem feltétlenül azért, mert olyan gyönyörűek voltak.

olvass tovább

30+1 legszebb Oscar belépő az elmúlt 10 évből - Style válogatás

  • 2016. január 22.

Végiglapoztunk tíz évre visszamenőleg a világ legnagyobb filmes eseményének fotógalériáit és kiválogattuk a legszebb estélyi ruhákat. A konklúziót levonva azt kell mondanunk, hogy a sztárok szeretik a pirosat és a pasztellt, imádják Valentino-t és a Dior házat, de a Chanelt sem vetik meg. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább

Hollywood kedvenc tervezője

  • 2015. február 07.

Zuhair Murad ruhakölteményeit előszeretettel viselik az Oscar gálán és egyéb rangos eseményen. Nem hiába kapta meg a jelzőt, hogy ő Hollywood kedvenc tervezője jelenleg. Most megtekinthetitek a teljes tavasz/nyári couture kollekciót. Kattintsatok a fotóra!

olvass tovább

Oscar 2014 - gif challenge

  • 2014. március 03.

A világ szeme Los Angeles-en, és az aranyszobrocskán volt tegnap éjjel, így a szokásos hétfői szemle megtriplázódott, és köré kanyarodott. Egy dolog maradt: kezdjük vidáman a hetet!

olvass tovább

CFDA - A nagy amerikai fashion award

  • 2013. június 06.

A Council of Fashion Designers of America a divatvilág Oscar gálája. A legrangosabb díjátadó, melynek elnöke Dane von Furstenberg. A non profit szervezet 1962 óta létezik, és fő céljuk bebizonyítani, hogy a divat igenis meghatározó része a kultúránknak.

olvass tovább

Oscar 2012: A nyertesek

  • 2012. február 27.

Nagy meglepetéseket nem tartogatott idén a 84. Oscar gála. Az Artist - A némafilmes lett a legjobb film, Jean Dujardin a férfiaknál, Meryl Streep a nőknél diadalmaskodott.

olvass tovább